Your search returned 269 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta kushtetuese

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 (078.5)] (1).

2. Kriminalistika

by Korajlic, Nedzad | Muharremi, Driton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 (075.8)] (1).

3. Hyrje në të Drejtën

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

4. Metodologjia dhe shkrimi ligjor

by Bicaj, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

5. Konferenca e Rambujesë

by Buja, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

6. Doracak për studentë të drejtësisë 2005-2006

by Sokoli, Adelina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 DORACAK 2005] (1).

7. E drejta Romake

by Borkowski, Andrew | Plessis, Paul Du.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 BORKOWSKI] (1).

8. Vepra penale e dhunimit dhe veprat tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të kosovës - me komentar

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 JONUZI 2011] (1).

9. Si bëhen ligjet Amerikane

by Uillet, Eduard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Vienna Embassy of USA, Vienna Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34(73) SI BEHEN] (1).

10. Doracaku për përgatitjen e provimit të Jurispodencës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i iKosovës për integrime Euro Atlantike 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 DORACAK 2001] (1).

11. Hyrje në të drejtën (Fillet e së drejtës)

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Universiteti Haxhi Zeka 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 BERISHA 2013] (1).

12. Kosova pesë vite më vonë: çfarë agjende për të ardhmen : Kosovo five years later What agenda dor the future?

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fondacioni i Kosovës për shoqëri të hapur 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 KOSOVA 2014] (1).

13. E drejta me njohuri themelore të së drejtës afariste

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 HETEMI 2007] (1).

14. Outline of the U.S. legal System

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: USA US Department of State 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 LEGAL 2004] (1).

15. Kanuni i Lekë Dukagjinit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë GEER 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.14 KANUNI 1999] (1).

16. Statusi pas statusit : Prezenca ndërkombëtare në Kosovë: Tryezë diskutimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forum 2015 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 STATUSI 2007] (1).

17. Legjislacioni tatimor i Kosovës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RKS Administrata Tatimore e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.134 LEGJISLACIONI 2010] (1).

18. Psikologjia Gjyqësore

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 SAHITI 2007] (1).

19. Mjekësia Ligjore

by Meksi, Sokrat | Blakaj, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autorët 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 MEKSI 2010] (1).

20. Hyrje në të drejtën dhe arsyetimi ligjor

by Burton, Steven.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.132 BURTON 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës