Your search returned 266 results. Subscribe to this search

|
41. Udhëzues mbi praktikën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

by Hannum, Hurts | Rama, Arta Transl.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Finish - OHCHR 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

42. Rezultatet e raundit të Uruguajit mbi Negociatat shumëpalëshe tregtare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ministria e Bashkëpunimit Ekonomik dhe Tregëtisë 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.24] (1).

43. Kolizioni i ligjeve - Konflikti ndërkombëtar dhe interlokal i ligjeve

by Kuçi, Hajredin | Bilalli, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.24] (1).

44. Human Security in an Unfinished State: Serbia 2005

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Helsinki Committe for Humjan Rights in Serbia 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

45. Gjyqi i Nurembergut / përkth, Pirro Karamuça

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.332.5] (1).

46. Instrumentet e sundimit të së drejtës për shtetet pas konfliktit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë UNDP Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.388] (1).

47. The CEPS plan for the Balkans

by Emerson, Michael | Gros, Daniel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Brussels CEPS 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.138] (1).

48. Konventat e Gjenevës të 12 Gushtit 1949 dhe protokollet shtesë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Komiteti ndërkombëtar i Kryqit të kuq Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.33] (2).

49. Krimet serbe në komunën e Lypjanit 1912-1999

by Ukaj, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.322.2] (1).

50. Disa Konventa të Hages dhe traktate të tjera

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.33] (1).

51. Drzava u evropskom poretku

by Sadikovic, Lada.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Shahinpashic 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231] (1).

52. E drejta ndërkombëtare humanitare

by Peter Gasper, Hans.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Komiteti ndërkombëtar i kryqit të kuq 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

53. E drejta Penale ndërkombëtare

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.6] (1).

54. E drejta penale ndërkombëtare

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAMA 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.6] (1).

55. Arbitrazhi dhe Procedura e Arbitrazhit

by Morina, Iset.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Tribunali i përhershmëm i Arbitrazhit të Kosovës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.63] (1).

56. Medunarodni krivicni sud : izmedu iideala i stvarnosti

by Becirevic, Edina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevë Arka press 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.645.2] (1).

57. Studime bashkëkohore të sigurisë

by Collins, Alan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.67] (1).

58. Diplomacia

by Kissinger, Henry.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHB e Lidhjes së Shkrimtarëve 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.7] (1).

59. Imuniteti - Aspekte krahasuese

by Bajrami, Arsim | Leskoviku, Migena | Elezi, Zemri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

60. Leksikon Upravnoh Prava

by Delmo, Zenaid | Humackic, Tarik | Avdagic, Amir | Kordic, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo JP Nio 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës