Your search returned 266 results. Subscribe to this search

|
161. Komentar - Ligji për marrëdhëniet e detyrimeve - Libri I

by Dauti, Nerxhivane | Berisha, Ruzhdi | Vokshi, Adem | Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Drejtësisë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 KOMENTAR 2013 L.1] (1).

162. Strategjia kundër korrupsionit në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Zyra e kryeministrit 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 324 STRATEGJIA 2004] (1).

163. E drejta civile

by Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 ALIU 2013] (1).

164. E drejta civile - Pjesa e përgjithshme

by Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB - Fakulteti Juridik 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 ALIU 2013] (1).

165. Marrëdhëniet juridiko - civile në Ligjin e XII tabelave

by Halimi, Musli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 HALIMI 2005] (1).

166. Solutio kao nacin gasenja obligacija u rimskom i u savremenom pravu

by Halimi, Musli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovo 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 HALIMI 2006] (1).

167. E drejta e detyrimeve (Pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fakulteti Juridik 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.25] (1).

168. Refugjatët dhe mbrojtja e tyre ndërkombëtare

by Blaku, Rifat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria për emigracion dhe regugjatë e qeverisë së përkohshme të Kosovës Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 325.1 BLAKU ] (1).

169. Compilation of the property legislation in Kosovo II Përmbledhje e ligjeve mbi pronën në Kosovë II

by Lex Legis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.22 COMPILATION 2011] (1).

170. Sigurimet dhe shpërblimi i dëmit

by Agushi, Arben.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Prishtina Press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 AGUSHI 2013] (1).

171. E drejta e detyrimeve (Pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI E DREJ. 2007] (1).

172. E drejta kontraktuese - Praktikum -

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 (075.8) DAUTI 2007] (1).

173. E drejta kontraktuese

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI 2003] (1).

174. KSBE - Akti final i Helsinkit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 (4) AKTI] (1).

175. Aktet e përgjithshme vetëqeverisëse të bashkësisë punonjëse "Energobanka"

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë OPPB elektroekonomia e Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.13/.19 AKTET 1984] (1).

176. Pronësia origjina dhe zhvillimi - Studim komparativ -

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.2 STATOVCI 2009 L.3] (1).

177. Politika e jashtme e Kosovës Pas përcaktimit të statusit final

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forum 2015 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 KOSOVO 2007] (1).

178. Marrëdhëniet pronësore juridike në sendet e paluajtshme në KSA të Kosovës

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.2 STATOVCI 2009 L.1] (1).

179. E drejta sendore

by Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.2 ALIU 2014] (1).

180. Abuzimet në lëmin e qarkullimit të pronës së paluajtshme në Kosovë

by Beka, E Agron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.22 (496.51) BEKA 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës