Your search returned 266 results. Subscribe to this search

|
121. Delikuenca e të miturve në Kosovë në periudhën 2003-2004

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i politikës sociale 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.22 - 053.4 DELEKUENCA 2005] (1).

122. Të drejtat e njeriut dhe zbatimi i ligjit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FINNSH - OHCHE 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.72(036) TË DREJTAT 1997] (1).

123. Kriminaliteti i të miturve në Kosovë 2001 - 2003

by Hajdari, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.23 - 053.6] (1).

124. Mjeshtrit e errësirës

by Vllasi, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Globus 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.26 (49651) (092) VLLASI 1990] (1).

125. E drejta penale - Teori, kazuse dhe materiale

by Herring, Jonathan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.241 HERRING 2013] (1).

126. Ekzekutimi i dënimit me burgim në Shqipëri

by Gashi, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.26 (496.5) GASHI 2001] (1).

127. E drejta penale - pjesë e përgjithshme

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti FAMA 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.241 SALIHU 2012] (1).

128. Otvoreno o policiji i korupciji

by Maljevic, Almir | Datzer, Darko | Muratbegovic, Elmedin | Budimlic, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Udrezenje diplomiranih kriminalista u Bosni i Hercegovini 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.352 : 351.74 MALJE. 2006] (1).

129. Overtly about police and corruption

by Maljevic, Almir | Datzer, Darko | Muratbegovic, Elmedin | Budimlic, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Udruzenje diplomiranih kriminalista u Bosni i Hercegovini 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.352 : 351.74 (=111) MALJEVIC 2006] (1).

130. Law and justice - An introduction to the american legal system

by Abadinsky, Fifth.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: USA Prentice Hall 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 ABADINSKI 2003] (1).

131. Të drejtat e njeriut - Përmbledhje e instrumenteve ndërkombëtare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FINISH - OHCHR 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.72 TË DREJTAT 1994 V.1/P.1] (1).

132. Penologjia - E drejta e ekzekutimit të sanksioneve penale

by Halili, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB - RIINVEST 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 HALILI 2011] (1).

133. Into the buzzsaw

by Borjesson, Kristina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Prometheus Books 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.732BORJESSON 2002] (1).

134. Psikologjia gjyqësore

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 SAHITI] (1).

135. Murphy për provën 2 / Drejtësi

by Murphy, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.14 MURPHY 2010] (1).

136. Prikriveni istrazitelj

by Halilovic, Haris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet kriminalistickih nauka 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.18 HALILOVIC 2005] (1).

137. Istrazivanje krivicnih djela

by Korajlic, Nedzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.102 (075.8) KORAJLIC 2012] (1).

138. Administrata në tranzicion - Modernizimi i administratës publike në katër vende: Portugali, Hollandë, Irlandë dhe Francë

by Corte Real, Isabel | Nodmen, Koen | Kelly, Michael | Petiteville, Franck.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Holandë 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 35 (4) REAL 2002] (1).

139. Krimi Ekonomik - Sfidat e sigurisë kombëtare në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, përballë krimit ekonomik

by Salihu, Iljasa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup ISM 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.37 SALIHU 2012] (1).

140. Krimi dhe Mbijetesa - Crime and Survival

by Zogaj, Habib.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.4 ZOGAJ 2000] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës