Your search returned 267 results. Subscribe to this search

|
181. Komentar - Ligji për familjen i Kosovës Botimi i parë

by Gashi, Haxhi | Aliu, Abdulla | Vokshi, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.6] (1).

182. E drejta kontraktuese

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI 2011] (1).

183. Shteti dhe revolucioni - Mbi shtetin

by Lenin, V.I.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327.2 LENIN 1977] (1).

184. Shkaktimi i dëmit dhe përgjegjësia civile juridike

by Kadriu, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Tringa 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.515.2 : 349 KADRIU 2003] (1).

185. Mbrojtja e pronësisë - Studim komparativ -

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.2 STATOVCI 2009 L.2] (1).

186. Themis - Hyrje në interpretimin e ligjeve - Tregu i kapitalit dhe instrumentet financiare

by Kuqi, Sadete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.13 KUQI 2011] (1).

187. LEXLEGIS-Legjislacioni për Kadastrin - Ligjet e Aplikueshme në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.211.1 2011] (1).

188. Sumrak u zoru Povodom jednog sudenja Albancima

by Abazovic, Mirsad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tesanj Centar za kulturu 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.301 ABAZOVIC 2011] (1).

189. Krimaniliteti kompjuterik

by Vula, Veton G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9 VULA 2009] (1).

190. Politika kriminale (Ligjërata të autorizuara )

by Latifi, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Juridik 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 LATIFI 2008] (1).

191. E drejta ndërkombëtare publike

by Gruda, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 GRUDA 2013] (1).

192. Kriza dhe fitorja Përmbledhje nga shkrimet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 286 KRIZA 1996] (1).

193. Buletini

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kmldnj 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REV 342.7 BULETINI NR.8 1998] (1).

194. Buletini

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kmdlnj 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REV 342.7 BULETINI NR.7 1998] (1).

195. Liberty & Learning: Milton Friedman's Voucher Idea at Fifty

by Enlow, Robert C | Ealy, Lenore T.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington CATO Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 ENLOW] (1).

196. Të drejtat e Shqipnisë Ethnike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë albin 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 2001] (1).

197. Komentar -Kodi i Procedurës Penale i Republikës së Kosovës

by Sahiti, Ejup | Murati, Rexhep | Elshani, Xhevdet.

Edition: Botimi i IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SAHITI 2014] (1).

198. Komentar-Kodi Penal i Republikës së Kosovës

by Salihu, Ismet | Zhitija, Hilmi | Hasani, Fejzullah.

Edition: Botimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SALIHU 2014] (1).

199. Komentar- LIgji për Procedurën Administrative

by Baraliu, Mazllum | Stavileci, Esat.

Edition: Botimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 BARALIU 2014] (1).

200. Komentar - Ligji për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës

by Mushkolaj, Gjyljeta | Morina, Visar | Lamoen, Johan Van.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 MUSHKOLAJ 2014 ] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës