Refine your search

Your search returned 5 results. Subscribe to this search

|
1. Studime albanistike I

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 RIZA 1979 V.1] (1).

2. Vepra 3

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 19.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2002 ] (1).

3. Vepra 5

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2009Other title: Botime të veçanta CIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 43.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2009] (1).

4. Vepra 4

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2004Other title: Botime të veçanta LIII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 24.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2004] (1).

5. Vepra 1

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1996Other title: Botime të veçanta XXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 11.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 1996] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës