Your search returned 336 results. Subscribe to this search

|
161. Semiotics - the basics

by Chandler, Daniel.

Edition: Second editionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Routledge - Taylor and Francis group 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811'22 CHANDLER 2007] (1).

162. Linguistic studies of text and discourse - Volume 2

Edition: Volume 2 Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York M.A.K. Halliday 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'42 HALLIDAY 2002] (1).

163. Prapavendosja e nyjës në gjuhët ballkanike

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'366 BOKSHI 1984] (1).

164. Monologu - personazhi dhe autori

by Tahiri, Lindita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova PEN center 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'38 TAHIRI 2006] (1).

165. Vëzhgim për emrat familjarë të shqiptarëve

by Shpuza, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Idromeno 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.23 SHPUZA 1998] (1).

166. Estetika komunikacije

by Kon, Zan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Clio 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'233 KON 2001] (1).

167. Semiotics and the philosophy of language

by Eco, Umberto.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bloomington Indiana university press 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'22 ECO 1986] (1).

168. Elements of semiology

by Barthes, Roland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Hill and Wang 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'22 BARTHES 1977] (1).

169. Bonne route 1

by Gibert, Pierre | Greffet, Philippe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Paris Hachete 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.133.1 : 37] (1).

170. Bonne route 2

by Gibert, Pierre | Greffet, Philippe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Paris Hachete 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.133.1 : 37] (1).

171. Shkrimi akademik

by Kachelein, Holger.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 KACHELEIN 2011] (1).

172. English 4

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 (075) ENGLISH 1999] (1).

173. Letërsia kishtare dhe filozofia e saj

by Ahmeti, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Illyricum sacrum 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.091 AHMETI 2000] (1).

174. Çështje të fonetikës dhe të gramatikës së shqipes së sotme

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë - Sektori i gramatikës 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'342 ÇËSHTJE 1972] (1).

175. Teoritë moderne letrare

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.01 RRAHMANI 2005] (1).

176. Pjesorja e shqipes - vështrim diakronik

by Bokshi, Besim.

Edition: Botime të veçanta XXIXMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36] (1).

177. Life lines

by Hutchinson, Tom.

Edition: Pre-intermediateMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Nyew York Oxford 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 511.111 HUT 2000] (1).

178. Grammar unit

by Church, Kathryn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Vernon 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111'36 CHURCH 1999] (1).

179. Life lines

by Hutchinson, Tom.

Edition: Pre-intermediateMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Oxford 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 HUT 1997] (1).

180. Si të shkruajmë - procesi dhe shkrimet funksionale

by Nishku, Majlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.18.081] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës