Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
1. Kërkime filologjike

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 801.8, USHAKU, 1981] (1).

2. Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:7 SHKURTAJ 1988] (1).

3. Gjuha e Josif Bagerit

by Berani, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82 :821.18, BERANI, 1988] (1).

4. Nocione të reja albanologjike

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , QOSJA, 1983] (1).

5. Elementa Latina

by Gortan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.124 , GORTAN, 1970] (1).

6. Kërkime gjuhësore

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 , AJETI, 1978] (1).

7. Çështje të onomasiologjisë fitonimike romane dhe ballkanike

by Sejdiu, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81:801.6 SEJDIU 1989] (1).

8. Ndikimet ndërgjegjësore

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81-115 NUHIU 1990] (1).

9. Fjalori i Lubomir Kujunxhiçit

by Agani, Hilmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 AGANI 1981] (1).

10. Kurs i gjuhësisë së pergjithshme

by Ferdinand Dë Sosyr.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 1977] (1).

11. Shumësia kuptimore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BERISHA 1990] (1).

12. Ballo me të vdekurit - Halucinacione, falsifikante dhe nihilizëm

by Dërmaku, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 DËRMAKU 2003] (1).

13. Interkomunikimi letrar

by Syla, Sylejman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 SYLA 1990] (1).

14. Kurs i gjuhësisë së përgjithshme

by Saussure, Ferdinand.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dituria 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 2002] (1).

15. Artikuj gjuhësorë praktikë

by Bicaj, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BICAJ 1996] (1).

16. Shkrimi akademik

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MIFTARI 2013] (1).

17. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes - Libri 2

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BOKSHI 1980] (1).

18. Si të shkruajmë ese dhe detyra universitare

by McMillan, Kathleen | Weyers, Jonathan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 377.5 McMILLAN 2010] (1).

19. Teknikat themeolore të shkrimit

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18:808.1 MIFTARI 2009] (1).

20. Gjuha shqipe dhe historia e saj

by Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 DEMIRAJ 1989] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës