Refine your search

Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes - Libri 2

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BOKSHI 1980] (1).

2. Për vetorët e shqipes

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'366 BOKSHI 2004] (1).

3. Prapavendosja e nyjës në gjuhët ballkanike

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'366 BOKSHI 1984] (1).

4. Pjesorja e shqipes - vështrim diakronik

by Bokshi, Besim.

Edition: Botime të veçanta XXIXMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36] (1).

5. Varia

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 BOKSHI 2014] (1).

6. Periodizimi i ndryshimeve morfologjike të shqipes

by Bokshi, Besim.

Edition: Libri 45Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'366 BOKSHI 2010] (1).

7. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes

by Bokshi, Besim.

Edition: Libri 26Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'112 BOKSHI 2005] (1).

8. Varia

by Bokshi, Besim.

Edition: Libri 50Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishshtinë ASHAK 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 111.18-26 BOKSHI 2014] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës