Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
81. Kahe dhe dukuri të kulturës së gjuhës shqipe

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina-KH 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 SHKURAJ 2003] (1).

82. Gjuha shqipe 7 - Gramatikë -Drejtshkrim -Gjuhë e folur dhe e shkruar

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore të Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 1997 K.7] (1).

83. Netët pellazgjike të Karl Reinholdit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë K&B 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 REINHOLD 2005] (1).

84. Studime gjuhësore

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-115 XHUVANI 1968] (1).

85. Ndikimet ndërgjuhësore

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81-155 NUHIU 1990] (1).

86. Gjuha arabe 1

by Ajdini, Miftar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.411.21 AJDINI 1997] (1).

87. Paskaskajorja- çështje e shqipes standarde (vështrim sinkronik) - The indefinite- an issue of the standard albanian (A syncronic review)

by Veselaj, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania Sacra Shtufi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367-114 VESELAJ 2000] (1).

88. Për vetorët e shqipes

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'366 BOKSHI 2004] (1).

89. Çështje të sistemit emëror të gjuhës shqipe

by Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti shtetëror i Tiranës FHFKGJ 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 DEMIRAJ 1972] (1).

90. Gramatika e gjuhës shqipe - Vëllimi I -Morfologjia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 GRAMATIKA 2002 V.1] (1).

91. Gramatika e gjuhës shqipe- Vëllimi II- Sintaksa

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 GRAMATIKA 2002 V.2] (1).

92. Gramatika e gjuhës së sotme shqipe

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 KELMENDI 2002] (1).

93. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-1 DREJTSHKRIMI 1974] (1).

94. Histori e gramatologjisë shqiptare (1635-1944)

by Kastrati, Jup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36-112 KASTRATI 1980] (1).

95. Leksiku bujqësor e blektorial i të folmeve shqipe të Malit të Zi (monografi)

by Zymberi, Abdullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 ZYMBERI 1996] (1).

96. Çështje të sinonimisë në gjuhën shqipe

by Islamaj, Shefkije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.4 ISLAMAJ 1985] (1).

97. Sistemi i grafisë së tingujve të shqipes dhe vetitë perceptive e përmasat e lexueshmërisë së shkronjave të alfabetit të gjuhës shqipe

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'351 : 801.6 NUSHI 1988] (1).

98. Për historinë e alfabetit shqip

by Rrota, Justin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër 1936Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'351 (091) RROTA 1936] (1).

99. Histori e shkurtër e alfabetit shqip

by Sylejmani, Kadrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 SYLEJMANI 2005] (1).

100. Gjuha shqipe 5

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjteve mësimore i Kosovës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 1997 K.7] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës