Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
61. Gustav Majeri dhe albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shpresa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2000] (1).

62. meditim pedagogjik mbi abetaret shqipe

by Bevapi, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BEVAPI 1996] (1).

63. Vepra 3

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

64. Shoqeria e te shtypurit shkronja shqip

by Myzyri, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 MYZYRI 1979] (1).

65. Elementet e shqipes në gjuhët sllave jugore

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-115 MURATI 1990] (1).

66. Gjuha shqipe e kuvendit të arbërit (1706)

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 ISMAJLI 1985] (1).

67. Gustav Majeri dhe Albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Argeta LMG 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2001] (1).

68. Meshari i Gjon Buzukut (1555)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.1] (1).

69. Meshari i gjon Buzukut (1555)- Pjesa 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.2] (1).

70. Studime gjuhësore I

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-I] (1).

71. Studime gjuhësore II

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-II] (1).

72. Studime gjuhësore III

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-III] (1).

73. Studime gjuhësore IV

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977] (1).

74. Studime gjuhësore V

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1975 S-V] (1).

75. Studime gjuhësore VIII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-VIII] (1).

76. Studime gjuhësore VI

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977 S-VI] (1).

77. Studime gjuhësore VII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1986] (1).

78. Studime gjuhësore IX

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1989 S-IX] (1).

79. Drejtpërdorimi i shqipes dhe kultura gjuhësore

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Asdreni 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 1996] (1).

80. Kulturë e gjuhës - Viti I, nr.1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shoqata e Gjuhës Shqipe e Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.19'26 KULTURË 2003] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës