Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
41. Shqipja standarde- Si ta flasim dhe ta shkruajmë

by Metushaj, Rami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MEMUSHAJ 2008] (1).

42. Problemes de la formation de peuple albanais, de sa langue et de sa culture

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 PROBLEMS 1985] (1).

43. Studime gjuhësore V

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

44. Studime gjuhësore I

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

45. Trajtesa albanologjike

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MURATI 2005] (1).

46. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

47. Kundranori me parafjalë në gjuhën e sotme shqipe

by Përnaska, Remzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 PËRNASKA 1996] (1).

48. Sistemi foljor në gjuhën e shkrimtarëve të vjetër veriorë

by Mulaku, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1987] (1).

49. Tabu dhe eufemizima në gjuhën shqipe

by Osmani, Tomor | Pepa, Simon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj-Pipa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 OSMANI 2000] (1).

50. Gjuha shqipe 3

by Radovicka, L | Karapici, Z | Toma, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 RADOVICKA 1981 V.3] (1).

51. Studime albanistike I

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 RIZA 1979 V.1] (1).

52. Vepra 3

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 19.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2002 ] (1).

53. Gramatika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia)

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

54. Fonetika dhe fonologjia e gjuhës shqipe

by Dodi, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 DODI 2004] (1).

55. Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar- vepra I

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 XHUVANI 1980] (1).

56. Semantika e fjalësit

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Era 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'37 BALIU 2009] (1).

57. Studime gjuhësore II ( Dialektologji )

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 STUDIME 1989 V.2] (1).

58. Tekst ushtrimesh të gjuhës shqipe (pjesa e parë)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 TEKST 1977] (1).

59. Gjuha e sotme letrare shqipe dhe disa probleme themelore të drejtshkrimit të saj

by Kostallari, Androkli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RP të Shqipërisë IGJL 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 KOSTALLARI 1973] (1).

60. E folmja e Petershticës- Fonetikë

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rugova Art 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 MUSLIU 2012] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës