Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
21. Arti i të folurit publik

by Lucas, Stephen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET, Press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.51 LUCAS 2010] (1).

22. Gramatika e parë e gjuhës shqipe - Botim kritik, me studim e transkriptim

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 809.198.3-5 ISMAJLI 1989] (1).

23. Eqrem Çabej personalitet i shquar i shkencës dhe kulturës shqiptare

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 EQREM] (1).

24. Parime të fonologjisë

by Trubeckoi, N. S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'344 TRUBECKOI 1985] (1).

25. Vepra e Naum Veqilharxhit

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 SHUSHKA 1994] (1).

26. Rëndësia e veprës së Gustav Majerit për studimet albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18(091) GUSTAV 1998] (1).

27. Historia e Albanologjisë

by Gosturani, Xheladin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 (091) GOSTURANI 1999] (1).

28. Antonimet e gjuhës së sotme shqipe

by Goçi, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.4 GOÇI 1985] (1).

29. Gjuha letrare shqipe për të gjithë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollorë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA 1976] (1).

30. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

31. Gjurmime albanologjike- Seria e shkencave filologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1990] (1).

32. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

33. Gramatika e gjuhës së sotme Letrare shqipe- Sintaksa - Sintaksa e fjalisë

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, M | Floqi, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

34. Shqipja standarde në parametrat psikolinguistikë

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova Pen Center 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 PAQARIZI 2011] (1).

35. Gjurmime albanologjike- Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1991] (1).

36. Gjuha shqipe 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18] (2).

37. Gjuha shqipe 2 L.2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.2 1983] (1).

38. Gjuha shqipe 1- L.1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.1 1983] (1).

39. Për pastërtinë e gjuhës shqipe

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 XHUVANI 1968] (1).

40. Standardi gjuhësor dhe kultura e shprehjes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 2004] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës