Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
161. Prapavendosja e nyjës në gjuhët ballkanike

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'366 BOKSHI 1984] (1).

162. Monologu - personazhi dhe autori

by Tahiri, Lindita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova PEN center 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'38 TAHIRI 2006] (1).

163. Vëzhgim për emrat familjarë të shqiptarëve

by Shpuza, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Idromeno 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.23 SHPUZA 1998] (1).

164. Estetika komunikacije

by Kon, Zan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Clio 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'233 KON 2001] (1).

165. Semiotics and the philosophy of language

by Eco, Umberto.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bloomington Indiana university press 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'22 ECO 1986] (1).

166. Elements of semiology

by Barthes, Roland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Hill and Wang 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'22 BARTHES 1977] (1).

167. Bonne route 1

by Gibert, Pierre | Greffet, Philippe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Paris Hachete 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.133.1 : 37] (1).

168. Bonne route 2

by Gibert, Pierre | Greffet, Philippe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Paris Hachete 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.133.1 : 37] (1).

169. Shkrimi akademik

by Kachelein, Holger.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 KACHELEIN 2011] (1).

170. English 4

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 (075) ENGLISH 1999] (1).

171. Letërsia kishtare dhe filozofia e saj

by Ahmeti, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Illyricum sacrum 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.091 AHMETI 2000] (1).

172. Çështje të fonetikës dhe të gramatikës së shqipes së sotme

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë - Sektori i gramatikës 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'342 ÇËSHTJE 1972] (1).

173. Teoritë moderne letrare

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.01 RRAHMANI 2005] (1).

174. Pjesorja e shqipes - vështrim diakronik

by Bokshi, Besim.

Edition: Botime të veçanta XXIXMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36] (1).

175. Life lines

by Hutchinson, Tom.

Edition: Pre-intermediateMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Nyew York Oxford 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 511.111 HUT 2000] (1).

176. Grammar unit

by Church, Kathryn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Vernon 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111'36 CHURCH 1999] (1).

177. Life lines

by Hutchinson, Tom.

Edition: Pre-intermediateMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Oxford 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 HUT 1997] (1).

178. Si të shkruajmë - procesi dhe shkrimet funksionale

by Nishku, Majlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.18.081] (1).

179. Si të shkruajmë ese - paragrafët, pyetjet dhe vlerësimi

by Musai, Bardhyl | Qenami, Elida | Shqerra, Entela | Shëngjergji, Valbona.

Edition: Botimi i 2-të i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.081 MUSAI 2007] (1).

180. Fillime të stilistikës e të letërsisë së përgjithshme

by Xhuvani, Aleksandër | Cipo, Kostaq.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.08 XHUVANI 1982] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës