Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
121. Fonetika dhe gramatika e gjuhës së sotme letratre shqipe II

by Dhrimo, A | Angoni, E | Hysa, E | Lafe, E | Likaj, E | Agalliu, F | Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe i letërsisë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '36 DHRIMO 1976] (1).

122. Antroponimia e shqiptarëve të Kosovës I

by Doçi, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.23 DOÇI 1990] (1).

123. Dituri i një fëmije - Novelë -

by Merxhan, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Flaka e vëllazërimit 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.512.1 - 32 MERXHAN 1990] (1).

124. Cu vi parolas Esperanton ? Kurs i shkurtër i gjuhës ndihmëse ndërkombëtare

by Selimi, Bardhyl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albana esperanto - instituto 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.93 SELIMI 2004] (1).

125. Njohuri për stilistikën e gjuhës shqipe

by Lloshi, Xhevat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '38 LLOSHI 1988] (1).

126. Gjuha shqipe 6

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Edition: Gramatikë - drejtshkrim gjuhë e folur dhe e shkruarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 2000 K.6] (1).

127. Gramatika e gjuhës së sotme letrare shqipe

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, Remzi | Floqi, S.

Edition: Sintaksa e fjalisë (maket)Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

128. Zhvillimi historik i diftongjeve të shqipes

by Topalli, Kolec.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 - 112 TOPALLI 1998] (1).

129. Leksikologjia e gjuhës shqipe

by Thomaj, Jani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373 THOMAJ 1978] (1).

130. E folmja shqipe e Jabllanicës së epërme të Medvegjës

by Pireva, Bislim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i KS - Fakulteti Filozofik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 PIREVA 1985] (1).

131. Kërkime albanologjike

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albshkenca 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 - 112] (1).

132. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Drejtoria qendrore e poligrafisë 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 - 1 DREJTSHKRIMI 1974] (1).

133. Gjuhë dhe etni

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 (091) ISMAJLI 1991] (1).

134. Theories of translation

Edition: An anthology of essays from Dryden to DerridaMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London The university of chicago 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'25 THEORIES 1992] (1).

135. An outline of english literature - new edition

by Thornley, G C.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: England Longman 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111 THORNLEY 2006] (1).

136. Grammar

by Palmer, Frank.

Edition: a pecilan originalMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: england Penguin Books 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81.25 PALMER 1971] (1).

137. English syntax (Third edition)

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Autori 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811 NUHIU 2012] (1).

138. Oxford practice grammar - with answers

by Eastwood, John.

Edition: English grammar and exercises - Intermediate - Self-study and class useMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Oxford university press 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.11 EASTWOOD 1992] (1).

139. A handbook of english grammar

by Zandvoort, R.W.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: England Longmans Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821 ZANDVOORT] (1).

140. How to teach english - new edition - with DVD

by Harmer, Jeremy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: england Longman 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111+37 HARMER 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës