Your search returned 330 results. Subscribe to this search

|
101. Gjuha shqipe

by Cimohovski, Vavllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 CIMOHOVSKI 1988] (1).

102. Fonetika e gjuhës shqipe

by Beci, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë EDFA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'342 BECI 2004] (1).

103. Paralele të ligjërimit poetik

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'42 USHAKI 1986] (1).

104. Artikuj mbi gjuhën shqipe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'27 ISMAJLI 1987] (1).

105. Leksione xhepi për gjuhën

by Jorgaqi, Kristina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 JORGAQI 2000] (1).

106. Sociolinguistika

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri universitar 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'27 SHKURTAJ 1996] (1).

107. Gjendja e terminologjisë shqipe në Jugosllavi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'276 GJENDJA 1988] (1).

108. Dialektologjia shqiprate

by Gjinari, Jorgji.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282 GJINARI 1966] (1).

109. Vepra 1

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademija e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 AJETI 1997] (1).

110. E folmja e Rugovës

by Haradinaj, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 HARADINAJ 1996] (1).

111. E folmja e Shalës së Bajgorës

by Mulaku, Latif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 MULLAKU 2005] (1).

112. E folmja e Opojës

by Pajaziti, Naser.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë nstituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 PAJAZITI 2005] (1).

113. Hulumtime dialektologjike dhe onomastike

by Mulaku, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 MULAKU 2005] (1).

114. Libri Shkollor

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSA të kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REV 371 LIBRI Nr.2 1980] (1).

115. Europa destinacioni X - Integrimi si dëshirë e si sfidë

by Nano, Mustafa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.4+172 NANO 2000] (1).

116. Studime etimologjike në fushë të shqipes II A-B

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.6 ÇABEJ V.2 1976] (1).

117. Studime etimologjike në fushë të shqipes

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.6 ÇABEJ 1996] (1).

118. Frazeologjizma të gjuhës shqipe

by Gjevori, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.7 GJEVORI 1988] (1).

119. Frazeologji shqipe

by Gjevori, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.7 GJEVORI 1968] (1).

120. Elemente leksikore të gjuhës shqipe në gjuhët sllave ballkanike

by Hoxha, Safet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj - Pipa 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373 HOXHA 2001] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës