Refine your search

Your search returned 41 results. Subscribe to this search

|
1. Kërkime filologjike

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 801.8, USHAKU, 1981] (1).

2. Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:7 SHKURTAJ 1988] (1).

3. Gjuha e Josif Bagerit

by Berani, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82 :821.18, BERANI, 1988] (1).

4. Nocione të reja albanologjike

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , QOSJA, 1983] (1).

5. Kërkime gjuhësore

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 , AJETI, 1978] (1).

6. Ndikimet ndërgjegjësore

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81-115 NUHIU 1990] (1).

7. Fjalori i Lubomir Kujunxhiçit

by Agani, Hilmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 AGANI 1981] (1).

8. Shumësia kuptimore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BERISHA 1990] (1).

9. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes - Libri 2

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BOKSHI 1980] (1).

10. Gjuha shqipe dhe historia e saj

by Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 DEMIRAJ 1989] (1).

11. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

12. Gjurmime albanologjike- Seria e shkencave filologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1990] (1).

13. Shqipja standarde në parametrat psikolinguistikë

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova Pen Center 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 PAQARIZI 2011] (1).

14. Gjurmime albanologjike- Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1991] (1).

15. Për pastërtinë e gjuhës shqipe

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 XHUVANI 1968] (1).

16. Standardi gjuhësor dhe kultura e shprehjes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 2004] (1).

17. Shqipja standarde- Si ta flasim dhe ta shkruajmë

by Metushaj, Rami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MEMUSHAJ 2008] (1).

18. Problemes de la formation de peuple albanais, de sa langue et de sa culture

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 PROBLEMS 1985] (1).

19. Trajtesa albanologjike

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MURATI 2005] (1).

20. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës