Your search returned 312 results. Subscribe to this search

|
1. Për ku je nisur, Shqipëri? - Një vizion mbi programin e rimëkëmbjes ekonomike të Shqipërisë?

by Velija, Vebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bari Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 VELIJA 1996] (1).

2. Biznesi i vogël dhe ndërmarrësia

by Shuklev, Bobek | Ramadani, Veland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti i evropës jug lindore 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334.012.64 SHUKLEV 2012] (1).

3. Ekonomiksi Makroekonomia

by Mankiw, Gregory | Taylor, Mark P.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANKIW 2012] (1).

4. Hyrje në ekonomi

by Mançellari, Ahmet | Hadëri,Sulo | Kule, Dhori.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANÇELLARI 2007] (1).

5. Menaxhimi i investimeve

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322 MUSTAFA 2009] (1).

6. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3 : 336] (1).

7. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322.1 (075.8)] (1).

8. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3.336] (1).

9. Manaxhimi i burimeve njerëzore

by Koli, Zana | Llaci, Shyqyri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHBLU 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.3 (075 .8)] (1).

10. Teoria e zhvillimit ekonomik në socializem

by Stojanoviq, Radmilla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mesimore i KSAK 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/3 33 STOJANOVIQ 1960] (1).

11. Ekonomija i prava

by Srboljub, Antiç | Veselin, Vukotic.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Institut drustvenih nauka 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330. 342 000 .34 (082)] (1).

12. Strategjia e zhvillimit ekonomik

by Daci, Nexhat | Berisha, Skender | Zajmi, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Oda ekonomike e kosoves 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.341 (496.51)] (1).

13. Zhvillimi ekonomiko-shoqëror i trojeve shqiptare dhe integrimi i tyre rajonal dhe botëror

by Bashota, Nuri Kryeredaktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Unioni i ekonomistëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330. 34. 01 (436.5)] (1).

14. Mbi Anglinë

by Marks, Karl | Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1978] (1).

15. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Edition: Vëllimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1980Other title: (Kritikë e ekonomisë politike) .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1980] (1).

16. Makroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 (075.8) LIMANI 2013] (1).

17. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Other title: Tekst universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

18. Marketingu (Bazat)

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.3138 (075.8) JAKUPI 2008] (1).

19. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

20. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës