Refine your search

Your search returned 23 results. Subscribe to this search

|
1. Gjergj Kastrioti Skënderbeu

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI GJERGJ 1968] (1).

2. Ligjërime introdukta

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI LIGJ. 1968] (1).

3. Auto biografia

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI AUTO. 1968] (1).

4. Israilitë dhe filistinë

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1968] (1).

5. Betoveni dhe revolucioni francezz

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BETOV. 1968] (1).

6. Vepra 1 - Albumi II : Israilitë dhe filistinë (dramë)

by Noli, Fan S.

Edition: Botimi i dytë i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Other title: Rubairat | Variante të tjera.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI V.1 1988] (1).

7. Vepra ll - Publicistika 1905-1925 Botim i dytë i plotësuar

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1988 V.2] (1).

8. Vepra 3 - Publicistika (1925-1949) Botim i dytë i plotësuar

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI V.3 1988] (1).

9. Vepra 4 - Gjergj Kastrioti Skënderbeu (1405-1468)

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI V.4 1988] (1).

10. Vepra 5 - Autobiografia Betoveni e revulucioni francez

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI V.5 1988] (1).

11. Vepra 6 - Fillet letrare introdukta ligjërime letra intervista kronikë

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1988 V.6] (1).

12. Vepra 7 - Jeta dhe Vepra

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1988 V.7] (1).

13. Vepra 6 - Oratoria autobiografia letërkëmbimi intervista të ndryshme

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1996 V.6] (1).

14. Vepra 2 - Publicistika (1905-1925)

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati Poligrafik 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1988 V.2] (1).

15. Vepra 5 - Bethoveni dhe revolucioni francez introdukta artikuj ese biseda

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati poligrafik 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1988 V.5] (1).

16. Vepra 4 - Shkrime historike

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1989] (1).

17. Në 100-vjetorin e lindjes 1882-1982

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.NOLI 1984] (1).

18. Sulm e lot

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Enti i teksteve i republikës socialiste të Sërbisë 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 NOLI 1963] (1).

19. Albumi

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 NOLI 1990] (1).

20. Albumi - 1968

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Rilindja Prishtinë 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 NOLI 1968] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës