Your search returned 8441 results. Subscribe to this search

|
81. Diplomacia

by Kissinger, Henry.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHB e Lidhjes së Shkrimtarëve 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.7] (1).

82. Imuniteti - Aspekte krahasuese

by Bajrami, Arsim | Leskoviku, Migena | Elezi, Zemri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

83. Letër e panjohur e Enver Hoxhës mbi Kosovën

by Minxhozi,Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimpex 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

84. Strategjia e zhvillimit ekonomik

by Daci, Nexhat | Berisha, Skender | Zajmi, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Oda ekonomike e kosoves 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.341 (496.51)] (1).

85. Leksikon Upravnoh Prava

by Delmo, Zenaid | Humackic, Tarik | Avdagic, Amir | Kordic, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo JP Nio 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

86. Gjyqësia Kushtetuese në Republikën e Kosovës

by Belegu, Besard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

87. Kushtetuta dhe të drejtat qytetare për klasën e IV të shkollave të mesme

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

88. Zhvillimi ekonomiko-shoqëror i trojeve shqiptare dhe integrimi i tyre rajonal dhe botëror

by Bashota, Nuri Kryeredaktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Unioni i ekonomistëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330. 34. 01 (436.5)] (1).

89. E drejta kushtetuese

by Martines, Temistocle.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

90. Sistemi Gjyqësor Jugosllav Sistem Fashist ndaj Shqiptarve

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

91. E drejta kushtetuese e Republikës së Maqedonisë

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë University of Struga 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

92. Demokracia Parlamentare dhe shteti i së drejtës në Republikën e Shqipërisë

by Robaj, Avdullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

93. E drejta e Kosovës për vetëvendosje dhe shtetësi: punim magjistrature

by Rrecaj, Besfort.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Victory 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.15] (1).

94. Mbi Anglinë

by Marks, Karl | Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1978] (1).

95. Kosova etika politike

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

96. Sistemi kushtetues i republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

97. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Edition: Vëllimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1980Other title: (Kritikë e ekonomisë politike) .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1980] (1).

98. Sistemi kushtetues i Republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4] (1).

99. Çështja Shqiptare dje dhe sot : The Albanian issue yesterday and today

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eurrilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

100. Makroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 (075.8) LIMANI 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës