Your search returned 8441 results. Subscribe to this search

|
21. Statusi pas statusit : Prezenca ndërkombëtare në Kosovë: Tryezë diskutimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forum 2015 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 STATUSI 2007] (1).

22. Legjislacioni tatimor i Kosovës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RKS Administrata Tatimore e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.134 LEGJISLACIONI 2010] (1).

23. Psikologjia Gjyqësore

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 SAHITI 2007] (1).

24. Mjekësia Ligjore

by Meksi, Sokrat | Blakaj, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autorët 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.6 MEKSI 2010] (1).

25. Hyrje në të drejtën dhe arsyetimi ligjor

by Burton, Steven.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.132 BURTON 2007] (1).

26. Gjykata Europiane dhe liria e shprehjes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i studimeve publike dhe ligjore Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 GJYKATA ] (1).

27. Komentar juridik i draft ligjit të ri mbi shoqëritë tregtare në Kosovë

by Blecher, Michael | Reka, Blerim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ICON 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.134 BLECHER 2004] (1).

28. Psikiatria Ligjore

by Shtino, Nazim | Lala, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albtipografia 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.63 SHTINO 2011] (1).

29. Konflikti i interesit (Doracak)

by Ejupi, Esad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.35 EJUPI 2014] (1).

30. Për ku je nisur, Shqipëri? - Një vizion mbi programin e rimëkëmbjes ekonomike të Shqipërisë?

by Velija, Vebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bari Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 VELIJA 1996] (1).

31. Biznesi i vogël dhe ndërmarrësia

by Shuklev, Bobek | Ramadani, Veland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti i evropës jug lindore 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334.012.64 SHUKLEV 2012] (1).

32. Ekonomiksi Makroekonomia

by Mankiw, Gregory | Taylor, Mark P.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANKIW 2012] (1).

33. Kur u vra Azem Hajdari - libri i dytë i ciklit "Ditari i Romës"

by Polovina, Ylli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323 POLOVINA 2003] (1).

34. Roli i Medias në Bisedimet e Vjenës

by Gërvalla, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Mediaplusart 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323 GËRVALLA 2010] (1).

35. Fillet e së drejtës (Botimi i pestë i ndryshuar dhe plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2014] (1).

36. Hyrje në ekonomi

by Mançellari, Ahmet | Hadëri,Sulo | Kule, Dhori.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MANÇELLARI 2007] (1).

37. Fillet e së drejtës (Botimi i katërt i plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2011] (1).

38. Historia e shtetit dhe së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KELMENDI 2013] (1).

39. Të drejtat e viktimave të krimit - Obligim shtetëror

by Rizvanolli-Kusari, Benina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2013Other title: Udhëzues me përmbledhje të dokumenteve ndërkombëtare nga fusha e të drejtave të viktimave të krimit.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KUSARI 2013] (1).

40. Aspekte aktuale të çështjes kombëtare në Jugosllavi

by Dragosavac, Dushan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 DRAGOSAVAC 1985] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës