Your search returned 8441 results. Subscribe to this search

|
181. Çështje të onomasiologjisë fitonimike romane dhe ballkanike

by Sejdiu, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81:801.6 SEJDIU 1989] (1).

182. Lëvizja relative shpjegimi i drejtë dhe gabimet e Ajnshtajnit

by Klinaku, Shukri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Luarasi 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 531 KLINAKU 2012] (1).

183. Ndikimet ndërgjegjësore

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81-115 NUHIU 1990] (1).

184. Psikologji edukimi

by Woolfolk, Anita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.015.3 WOOLFOLK 2011] (1).

185. Roli i ndërmjetësuesve në integrimin e komuniteteve rom, ashkali dhe egjitpian në sistemin arsimor

by Zylfiu, Haxhere | Mehmeti, Selim | Mekolli, Skender.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2014] (1).

186. Poezi 1

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

187. Analiza funksionale përmbledhje detyrash të zgjidhura

by Zejnullahu, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.98 ZEJNULLAHU 2000] (1).

188. Gjuha dhe të folurit

by Bejta, Bekim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'16 BEJTA 2007] (1).

189. Fjalori i Lubomir Kujunxhiçit

by Agani, Hilmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 AGANI 1981] (1).

190. Management

by Naylor John.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Prentice Hall 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 NAYLOR 2004] (1).

191. Poezi 2 (Jeta dhe vepra)

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

192. Edukimi mendor e moral i fëmijës

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.053.5 BRADA 2012] (1).

193. E mbsuame e krështerë e Lekë Matrëngës

by Sulejmani, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81.18] (1).

194. Përmbledhje e politikave - Të gjithë fëmijët regjistrohen, vijojnë dhe përfundojnë arsimin-

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë UNICEF 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 FËMIJËT 2014] (1).

195. Matematika me përmbledhje detyrash për klasën III të aem

by Berisha, Muharrem | Demaj, Marjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517 BERISHA 1989] (1).

196. Kurs i gjuhësisë së pergjithshme

by Ferdinand Dë Sosyr.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 1977] (1).

197. Didaktika

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 ZYLFIU 2004] (1).

198. Psallme Murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 ASDRENI 1987] (1).

199. Shumësia kuptimore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BERISHA 1990] (1).

200. International Business - Text and Cases

by Preston, Jill.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Pitman publishing 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.1 PRESTON 1993] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës