Your search returned 8441 results. Subscribe to this search

|
161. Çështje të shqipes letrare

by Raka, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , RAKA , 1998] (1).

162. Poezi

by Agolli, Dritëro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGOLLI 1979] (1).

163. International business - Environments and Operations

by Daniels John D | Radebaugh Lee h.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Canada Indiana University 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.1 DANIELS 1989] (1).

164. Manual mbi matjen e temperaturës me termoçifte dhe termorezistenca

by Alisinani, Lirim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 nëntori 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 536.58 ALISINANI 1987] (1).

165. Shqyrtime Albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Lidhja e shoqatave të arsimtarëve të gjuhës dhe letërsisë shqiptare në Maqedoni Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , Shqyrtime ] (1).

166. Arsimi shqip në Kosovë 1990-1999 - Shtëpitë shkolla - Sfidat, arritjet dhe aspiratat -

by Shatri, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 SHATRI 2010] (1).

167. Studime gjuhësore në fushë të shqipes I

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 AJETI 1982 V.1] (1).

168. Reze djelli

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

169. Studime gjuhësore në fushë të shqipes II

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.2] (1).

170. Astronomia për klasën lV gjimnaz

by Bejtullahu, Rasim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 52 BEJTULLAHU 2001] (1).

171. Psallme murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

172. Studime gjuhësore në fushë të shqipes III

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.3] (1).

173. Integrimi i teknologjisë informative të komunikimit në mësimdhënie dhe nxënie

by Mexhuani, Arbnesha.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 MEXHUANI 2014] (1).

174. Teoria e mësimit dhe proceset didaktike të mësimdhënies (Didaktika)

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji Fama 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2010] (1).

175. Tabela e logaritmeve me pesë shifra dhjetore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.662 TABELA 1974] (1).

176. Doing your masters dissertation

by Hart, Chris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Los Angeles Sage 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.066 HART 2005] (1).

177. Studime gjuhësore në fushë të shqipes IV

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18: 801.6 AJETI 1989 V.4] (1).

178. PSALLAME MURGU

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

179. International Business

by Crinkota, Michael R | Ronkainen, Ilkka A | Moffett, Michael H.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Florida The Dryden Press 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 CZINKOTA 1994] (1).

180. Kambana e Krujes

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës