Your search returned 8441 results. Subscribe to this search

|
101. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Other title: Tekst universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

102. Marketingu (Bazat)

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.3138 (075.8) JAKUPI 2008] (1).

103. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

104. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

105. Edukata Parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

106. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 .342 .14] (1).

107. Klinika juridike penale - Udhëzues

by Çollaku, Hashim | Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Autorët 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2016] (1).

108. Teori dhe praktikë gazetarie

by Foniqi, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rugova Art 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 FONIQI 2012] (1).

109. Bazat e menaxhimit - Koncepte dhe aplikime themelore

by Robbins, Stephen P | DeCenzo, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 ROBBINS 2013] (1).

110. Gazetarët dhe zgjedhjet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shoqata e Gazetarëve të Kosovës 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 GAZET 2001] (1).

111. Arsimimi për të drejtat e njeriut : te arriturat dhe sfidat

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Turku Instituti për të drejtat e njeriut ABO 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 : 342.7 ARSIMI 1998] (1).

112. Fitonimia dhe Zoonomia e Dushkajës

by Hoxha, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Art Poetika 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 581] (1).

113. Gruri

by Dushi, Agron | Fetahu, Shukri | Rusinovci, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Hortikultura 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 633.15 DUSHI 1997] (1).

114. Emra që nuk harrohen - Arsimtarët veteranë (1941-1951) II

by Berisha, Tahir Z.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe mjeteve mësimore i kosovës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 Berisha, 1996 L.2] (1).

115. Metalizimi i Plastmases

by Dangëllia, Hajdar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 54 DAN GELLIA 1978] (1).

116. Paradoks Kulturor

by Gani Bobi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008, Bobi, 1986] (1).

117. Rëndësia e shërbimit pedagogjik-psikologjik në shkollë

by Bytyqi, Alberita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 BYTYQI 2015] (1).

118. Resno in Rumeno (tabloidizacia tiskanih medijev v Sloveniji)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Lubljana ICK 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 RESNO 2005] (1).

119. Agmia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan EUROGRAPHIC 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGMIA 1994] (1).

120. Endje nëpër hapësirat me "n" përmasa

by Hysenbegas, Arion.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 502.5 HYSEMBEGAS] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës