Your search returned 4451 results. Subscribe to this search

|
301. Struktura e vargut të këngëve kreshnike

by Hoxha, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HOXHA 1987] (1).

302. Halimi

by Marko, Petro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MARKO 1972 V.1] (1).

303. Tregime

by Marko, Petro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MARKO 1972 V.3] (1).

304. Alamiada shqiptare II

by Hysa, Mahmud.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-A 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HYSA 2000] (1).

305. Gjurmave të letërsisë Botim i dytë

by Shita, Vehap.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHITA 1980] (1).

306. Anatomia e Kritikës

by Fraj, Northrop.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 FRAJ 1990] (1).

307. Vepra

by Frashëri, Midhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 M.FRASHËRI 1996] (1).

308. Poezia e sotme arbëreshe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ISMAJLI 1990] (1).

309. Gjurmave të letërsisë - Zgjedhje kritikash letrare l

by Shita, Vehap.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHITA 1970] (1).

310. Vepra 5 - Studime për faik konicën

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.5] (1).

311. Aspekte të Romanit të E. M. Forsterit

by Hamiti, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 HAMITI 1991] (1).

312. Gjurmë të përflakura Publicistika dhe letërsia e lnç në Kosovë (1941-1945)

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHEMA 1976] (1).

313. Vepra 3 - Publicistika

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.3] (1).

314. Shenjë e ide

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 ISMAJLI 1974] (1).

315. Vepra 4 - Letërkëmbimi

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.4] (1).

316. Lidhjet letrare shqiptaro frënge

by Jaka, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JAKA 1979] (1).

317. Vrojtime Letrare dhe Artistike

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 1995] (1).

318. Tregime - Shkrimtarë Botërorë

by Sin, Lu.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.581 - 32 SIN 1976] (1).

319. Letërisa dhe gjuha jonë - libër leximi Për vjetin e lll dhe të lV t'arsimit fillor të të rritunve

by Shala, Demush | Alaj, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHALA 1968] (1).

320. Vepra 1

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.1] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës