Your search returned 4174 results. Subscribe to this search

|
381. Muzika dhe Letrsia

by Tole, Vasil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiran Fondacioni Soros Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09:782/785 TOLE] (1).

382. Letërsia në rrezik

by Todorov, Tzvetan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.02 TODOROV 2007] (1).

383. Pro/Classica

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 SHALA 2005] (1).

384. Krijus dhe Krijime

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

385. Fan Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

386. Moral Yjesh

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-1(082) MORAL 1990] (1).

387. Theories of translation

Edition: An anthology of essays from Dryden to DerridaMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London The university of chicago 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'25 THEORIES 1992] (1).

388. Fan S.Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

389. Profeti

by Xhibran, Halil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111 XHIBRAN 1987] (1).

390. Krupa - Të lijosurit në ditën e trembëdhjetë

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.2] (1).

391. Bazat e vargëzimit shqiptar vargu i këngëve të kreshnikëve

by Zheji, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.01 1990] (1).

392. Shtresimet e tekstit

by Maloku, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Zëri i lirë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MALOKU 2008] (1).

393. Drama e sotme Jugosllave

by Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-2 Kelmendi 1981] (1).

394. Lasgushi Noli Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

395. Ndeshtrasha

by Berisha, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.3 ] (1).

396. Poetika e letërsisë sociale e viteve 30

by Eshrefi, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ESHREFI 1990] (1).

397. Teoria e Objektit

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MIFTARI 2001] (1).

398. Polemika Letrare

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

399. Dimri më i gjatë

by Doruntina, Basha | Neziraj, Jeton | Ristic, Zoran | Zadel, Andrew.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Biblioteka Kombëtare e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-2 BASHA 2006] (1).

400. Makthi

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.4] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës