Refine your search

Your search returned 17 results. Subscribe to this search

|
1. Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar- vepra I

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 XHUVANI 1980] (1).

2. Meshari i Gjon Buzukut (1555)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.1] (1).

3. Meshari i gjon Buzukut (1555)- Pjesa 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.2] (1).

4. Netët pellazgjike të Karl Reinholdit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë K&B 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 REINHOLD 2005] (1).

5. Dituri i një fëmije - Novelë -

by Merxhan, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Flaka e vëllazërimit 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.512.1 - 32 MERXHAN 1990] (1).

6. Theories of translation

Edition: An anthology of essays from Dryden to DerridaMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London The university of chicago 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'25 THEORIES 1992] (1).

7. Teoria e letërsisë - për shkollat e mesme

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 RRAHMANI 1996] (1).

8. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

9. Elementet e para të teorisë së letërsisë

by Spasse, Sterjo.

Edition: Për klasat e para të shkollave të mesmeMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve shkollore i Republikës socialiste të Serbisë 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 SPASSE 1969] (1).

10. Teoria e letërsisë

by Solar, Milivoj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 SOLAR 1978] (1).

11. Për artin e letërsisë

by Marks, Karl | Engels, Fridrih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve shkollore i Republikës socialiste të Serbisë 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.02 (091) MARKS 1968] (1).

12. Letërsia e huaj - koha e mesme dhe rilindja

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 LETËRSIA 1975] (1).

13. Letërsia e huaj - Pjesa III (Realizmi socialist)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ministria e Arsimit dhe e Kulturës 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1966 P.3] (1).

14. Letërsia e huaj - Pjesa 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1968 P.1] (1).

15. Seminari i kulturës shqiptare për të huaj 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1976Other title: Përmbledhje e ligjëratave të mbajtura në seminarin e vitit 1975.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/5 SEMINARI 1976] (1).

16. Seminari ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën Shqiptare 5

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/5 811.18 SEMINARI 1979] (1).

17. Grammatik Deutsch leicht gemacht

by Zellner, Reinhold.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Koln Buch und Zeit Verlagsgesellschaft 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.112 ZELLNER 1992] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës