Your search returned 4211 results. Subscribe to this search

|
621. Të fejuemit

by Manzoni, Aleksander.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-31 MANZONI 1967] (1).

622. Dyert (Dramë me dy akte)

by Begu, Ajri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 BEGU 1983] (1).

623. Noctambulisme Aggrave

by Echenique Bryce, Alfredo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Paris 1999Other title: Traduit de l'espagnol (perou) par Jean-Marie Saint-Lu.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-3 BRYCE 1999] (1).

624. Letërsia e huaj - koha e mesme dhe rilindja

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 LETËRSIA 1975] (1).

625. Krejt më dukej ëndërr Tregime dhe shtenja në ajër - Dramë televizive

by Jasiqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Vatra 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 JASIQI 2007] (1).

626. Opat on i ona ili

by Mirabeau.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Split 1986Other title: Ucenica velecasnog oca jezuita avinjonskog.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-3 MIRABEAU 1986] (1).

627. Lëkura

by Malaparte, Kurcio.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-31 MALAPARTE 1978] (1).

628. Pëshurrani i gjyshit

by Kukaj, Rifat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-1] (1).

629. Letërsia e huaj - Pjesa III (Realizmi socialist)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ministria e Arsimit dhe e Kulturës 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1966 P.3] (1).

630. Shembje sfinksash (dramë)

by Gjergjaj, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Klinë Vorea Ujko 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 GJERGJAJ 1997] (1).

631. Letërsia e huaj - Pjesa 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1968 P.1] (1).

632. Francuska mesalina

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Split 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-3 FRANCUSKA 1988] (1).

633. Shqyptari ngadhnjyes - Dramë

by Gjeçovi, Shtjefën.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bogdani - Pashku 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 GJEÇOVI 2002] (1).

634. Les mains sales

by Sartre, Jean - Paul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 1948Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-2 SATËR 1948] (2).

635. Toka jonë (Dramë në katër akte, dy dekore)

by Jakova, Kolë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 JAKOVA 1972] (1).

636. Muzgu i Hyjneshës (monodramë për Nermin Vlora Falaskin)

by Hasani, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Vatra 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HASANI 1996] (1).

637. Ballo me të vdekur

by Dërmaku, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2003Other title: Halucionacione, falsifikate dhe nihilizëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 DËRMAKU 2003] (1).

638. Dy Novela

by Ginzburg, Natalia.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DUDAJ 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.16.1-32 GINZBURG 2002] (1).

639. Bijtë e njeriut - Dy drama

by Halimi, Hida.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HALIMI 2003] (1).

640. Kohë e ligë

by Sushiq, Dervish.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.163.4-31 SUSHIQ 1987] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës