Your search returned 4214 results. Subscribe to this search

|
561. Armatosja e politikes

by Sakajeva, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjergj Fishta 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 SAKAJEVA 1998] (1).

562. Zhvarrimi i Pjtër Bogdanit

by Dërvishi, Teki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 DËRVISHI 1990] (1).

563. Vjeshta e sëmurë

by Apoliner, Gijom.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-1 APOLINER 1990] (1).

564. Leximi letrar me pasqyrë të letërsisë

by Aliu, Ali | Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-82 ALIU 1981] (1).

565. Pranvera e librave

by Dërvishi, Teki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 DËRVISHI 1990] (1).

566. Historia e atyre që s'janë - Komedi tragjike

by Trebeshina, Kasëm.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 TREBESHINA 1992] (1).

567. Leximi letrar me pasqyrë të letërsisë

by Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1984Other title: Për klasë III të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-82 Kelmendi 1984] (1).

568. Lulet e së keqes

by Bodler, Sharl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës Other title: Letërsi mësimore për klasën III të shkollave të mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.13301-1 BODLER 2001] (1).

569. Fluturimi i ngurtë : dramë në tri akte

by Berisha, Eshref.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Drenusha 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 BERISHA 2010] (1).

570. Dr. Selimi - Komedi

by Murseli, Zekë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 MURSELI 2003] (1).

571. Të jesh

by Santanxhelo, Vinçenco.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-1 SANTANXHELO 1982] (1).

572. Contes et Nouvelles en vers

by Fontaine, Jean de La.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: France Gallimard 1982Other title: Preface d'Alain-Marie Bassy.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.13301-1 FONTAINE 1982] (1).

573. Lotët e mbuluar me shami

by Berisha, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 BERISHA 2009] (1).

574. Dy tragjedi : "Abeli" dhe "Skënderbeu"

by Haxhiademi, Etëhem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-21 HAXHI ADEMI 1990] (1).

575. Antologji Poetike

by Hygo, Viktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve shkollore RSSR 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-1 (082) HYGO 1968] (1).

576. Nje rozafe per neser

by Bushati, Gilmana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkoder prozë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 BUSHATI 1997] (1).

577. Qëndistarja s’ka mort : dramë

by Hasani, Shqipe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Orfeu 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HASANI 2011] (1).

578. Kurrizi i engjëllit - Lirikë bashkëkohore Frënge

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.13301-1 KURRIZI 1988] (1).

579. Pentagrami i ngrirë

by Alija, Avni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Reletra 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 ALIJA 2003] (1).

580. Nuk është jeta cimilim

by Fetahaj, Jonuz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Vatra 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 FETAHAJ 2008] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës