Your search returned 4175 results. Subscribe to this search

|
401. Personazhi i gruas në letërsinë shqipe mes dy luftërash

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 1988] (1).

402. Skënderbeu

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.5] (1).

403. Shigjetë e ngrehur

by Sekel, Tibor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-1(082) SEKEL 1979] (1).

404. Fan S. Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

405. Yjësia e Bardhë

by Haviko, Pavo | Transtromer, Tomas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-1(082) HAVIKO 1986] (1).

406. Amullia

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

407. Fjala në Skenë

by Ramadani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

408. Femina Litterarum

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 2009] (1).

409. Personalitete të folklorit tonë

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1953 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BERISHA 2013] (1).

410. Orfeiana

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.7] (1).

411. Shpirti Plot Rubinë

by Rama,Shukrie.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Prograf 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

412. Pavarësia dhe Demokracia

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-94(047.53)] (1).

413. Refleksione Kritikë (letrare), analiza dhe mendime

by Maloki, Krist.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MALOKI 2005] (1).

414. Kuteli - prozator, poet, kritik Botimi ll

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BASHOTA 2007] (1).

415. Vepra

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

416. Vepra 2 - Vjersha për mësonjëtoret të para - Parrajsa dhe fjala fluturake; Dëshir' e vërtetë e shqipëtarëvet; Fletore e bektashinjet; Shqipëria

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 FRASHËRI 1978 V-2] (1).

417. Shqiptarët janë atje

by Mani, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KOHA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MANI 19999] (1).

418. Mbindërtimi poetik

by Musliu, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 MUSLIU 1990] (1).

419. Tiparet e Dramesë së Sotme Shqiptare në Kosovë

by Rexhaj, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

420. Vepra 3 : Histori e Skënderbeut

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 FRASHËRI V-3 1986] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës