Your search returned 4211 results. Subscribe to this search

|
321. Letërsia shqipe - Për klasën e dytë të shkollava të meseme

by Kodra, Klara | Filipi, Rita | Çapaliku, Stefan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KODRA 2000] (1).

322. Besa e madhe

by Markaj, Mirosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon buzuku 1878Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 MARKAJ] (1).

323. Poetika e poemave të Jeronim de Radës

by Kabashi, Emin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KABASHI 1994] (1).

324. Mefistofeles i Androgin

by Elijade, Mirca.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gradas Alef 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 ELIJADE 1996] (1).

325. Migjeni - Portret monografi

by Bala, Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MIGJENI 1977 V.3] (1).

326. Vepra letrare 1

by Vasa, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VASA 1987 V.1] (1).

327. Studime Letrare

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2003] (1).

328. Proza popullore e Sharrit

by Islami, Abdylazis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Flaka e vëllazërimit 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2 ISLAMI 1985] (1).

329. Migjeni

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MIGJENI 1979] (1).

330. Dituri i një fëmije - Novelë -

by Merxhan, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Flaka e vëllazërimit 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.512.1 - 32 MERXHAN 1990] (1).

331. Ardhja e Migjenit në letërsinë shqipe

by Kadare, Ismail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KADARE 1991] (1).

332. Studime e Artikuj për Letërsinë e huaj të Shekullit XX

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 STUDIME 1980] (1).

333. Migjeni - Kritikë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MIGJENI 1977 V.4] (1).

334. Tema Letrare Franceze

by Stavileci, Masar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 STAVILECI 1996] (1).

335. Ndre Mjedja

by Idrizi, Rinush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 IDRIZI 1980] (1).

336. Çështë Letërsia ?

by Sartiri, Pol, Zhan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shqipëri Deas 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 SARTIRI 1998] (1).

337. Vepra 1 - Mori shqypni, e mjera shqypni: (Poemë); Trëndafila dhe gjemba: (Varianti l dhe varianti ll i përkthimit); Vjersha të tjera

by Vasa, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VASA 1989 V.1] (1).

338. Vepra 1 - Juvenilia vjersha të tjera lirija lissus scodra

by Mjedja, Ndre.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MJEDJA 1980 V.1] (1).

339. Vepra 2 - Vjersha për të vegjël

by Mjedja, Ndre.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MJEDJA V.2 1982] (1).

340. Vepra 3 - Shkrime historike dhe kritike; Memorandume dhe letërkëmbimi

by Vasa, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VASA 1989 V.3] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës