Your search returned 4171 results. Subscribe to this search

|
301. Vepra

by Frashëri, Midhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 M.FRASHËRI 1996] (1).

302. Poezia e sotme arbëreshe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ISMAJLI 1990] (1).

303. Gjurmave të letërsisë - Zgjedhje kritikash letrare l

by Shita, Vehap.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHITA 1970] (1).

304. Vepra 5 - Studime për faik konicën

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.5] (1).

305. Aspekte të Romanit të E. M. Forsterit

by Hamiti, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 HAMITI 1991] (1).

306. Gjurmë të përflakura Publicistika dhe letërsia e lnç në Kosovë (1941-1945)

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHEMA 1976] (1).

307. Vepra 3 - Publicistika

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.3] (1).

308. Shenjë e ide

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 ISMAJLI 1974] (1).

309. Vepra 4 - Letërkëmbimi

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.4] (1).

310. Lidhjet letrare shqiptaro frënge

by Jaka, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JAKA 1979] (1).

311. Vrojtime Letrare dhe Artistike

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 1995] (1).

312. Letërisa dhe gjuha jonë - libër leximi Për vjetin e lll dhe të lV t'arsimit fillor të të rritunve

by Shala, Demush | Alaj, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHALA 1968] (1).

313. Vepra 1

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.1] (1).

314. Ese Letrare

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 ALIU 1987] (1).

315. Pesha e fjalës

by Jasiqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JASIQI 1971] (1).

316. Gjurmëve të Muzës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 BALLATA 1987] (1).

317. The glow of the passion A panorama of Albanian literature in Yugoslavia

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New life Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1), AAB English Corner Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1).

318. Silueta Letrare

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JORGAQI 1976] (1).

319. Shtjefen gjeçovi - Nderi i kombit

by Mata, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Tiranë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MATA 2000] (1).

320. Ese të zgjedhura

by Eliot. T. S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 ELIOT 1982] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës