Your search returned 3039 results. Subscribe to this search

|
181. Vepra 6 - Dashuria e talatit me fitneten

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1984 V.6] (1).

182. Valë mbi valë

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2003 V.3] (1).

183. Nivelet Narrative

by Demiri, Naile.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Grafobeni 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DEMIRI 2014] (1).

184. Vepra 8 - Bibliografi e zgjedhur e veprave të Sami Frashërit

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1984 V.8] (1).

185. Letërsia bashkëkohore - Vepra letrare 10

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.10] (1).

186. Vepra 1 - Vjersha

by Serembe, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SEREMBE V.1 1985] (1).

187. Loro Boriçi Kapiteni i futbollit

by Dedja, Skënder | Gjuzi, Nexhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Reklama 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DEDJA 1998] (1).

188. Quando veniva la primavera

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 CUANDO 1973] (1).

189. Letërsia Bashkëkohore - Vepra Letrare 9

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.9] (1).

190. Degë me sytha

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ylberi 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DEGË 1994] (1).

191. Vepra 2 - Poezi italishte dhe këngë origjinale

by Serembe, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SEREMBRE 1985 V.2] (1).

192. Letërsia Moderne - Vepra Letrare 9

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.8] (1).

193. Letërsia filobiblike letërsia romantike

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.7] (1).

194. Digresione

by Salihu, Salajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-4 SALIHU 2008] (1).

195. Kritika letrare - Vepra letrare 6

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.6] (1).

196. Libra dhe Mbresa

by Dibrani, Shefqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zvicër Albanisches Institut 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DIBRANI 2005] (1).

197. Vepra 4 - Studime dhe kritikë Monografi

by Serembe, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SEREMBE V.4 1985] (1).

198. Konteksti i shkrimit

by Dreshaj-Baliu, Myrvete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ERA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DRESHAJ 2004] (1).

199. Rrushi ka nisë me u pjekë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.1] (1).

200. Vepra 3 - Vjersha të tjera nga letërkëmbimi nga dorëshkrimet (faksimile) dokumente (faksimile) bibliografi

by Serembe, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SEREMBE 1985 V.3] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës