Refine your search

Your search returned 304 results. Subscribe to this search

|
81. Managerial economics principles and worldwide applications

by Salvatore, Dominick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Oxford university press 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 311 SALVATORE 2007] (1).

82. Statistic for business and economics

by Anderson R., David | Sweeney J., Dennis | Williams A., Thomas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë PEGI 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 311 (075.8) ANDERSON 2005] (1).

83. Sistemi ekonomik i RSF të Jugosllavisë

by Hajdini, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KAK 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 (497.1) HAJDINI 1986] (1).

84. Finalizimi dimenzion i strategjisë së zhvillimit të ekonomisë së KSA të Kosovës

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 (496.51) JAKUPI 1985] (1).

85. Ekonomia e Shqipërisë në vitet e para të ndërtimit socialist (Nentor 1944-Nëntorë1948)

by Fishta, Iljaz | Toç, Veniamin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPS të shqipërisë-Istituti i historisë 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 FISHTA 1984] (1).

86. Ndërhyrja e kapitalit të huaj dhe pasojat e saj skllavëruese për Shqipërinë (1925-1931)

by Fishta, Iljaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH-Instituti i studimeve ekonomike 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 (496.5) FISHTA 1979] (1).

87. Marrëdhëniet valutore ndërkombëtare të RPSH

by Doçi, Muharrem | Samsuri, Perikli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336. 74 DOÇi] (1).

88. Mardhëniet e këmbimit në socializëm

by Bollano, Primo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336. 74 BOLLANO 1984] (1).

89. E drejta e mirëqenies sociale

by Lex Legis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 346.14 MIRËQENIA SOCIALE 2011] (1).

90. Ekonomia kombëtare

by Kryeziu, Refik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB-Riinvest 2011Other title: Përspektivat e zhvillimit ekonomik të republikës së kosovës Studime, kumtesa, vështrime.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338 (496.51) (048)] (1).

91. Burimet natyrore si faktor i zhvillimit ekonomik te KSAK

by Gusia, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.1 GUSIA 1982] (1).

92. Politika e të ardhurave dhe produktiviteti i punës

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ZR 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.1 MUSTAFA 1981] (1).

93. Zhvillimi i deritashëm i ekonomisë dhe afarizmit bankar në Kosovë dhe themelimi i një banke të re

by Ismaili, Muharrem | Budima, Muharem | Pjetri, Viktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.1 ISMAILI 1993] (1).

94. Ekonomia politike

by Bashota, Nuri.

Edition: Botimi i dytë i plotësuar Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 338.2 Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 BASHOTA 1994 P.1] (1).

95. Ekonomia politike

by Bashota, Nuri.

Edition: botimi i dytë i plotësuar; Libri i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës -Fakulteti ekonomik 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 Bashota 1994 P.2] (1).

96. Mbrojtja e tregut të lirë nga konkurenca jolojale

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 2007Other title: Aspekti krahasimor.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.137:34 HETEMI 2007] (1).

97. Një dekadë e mendimit ekonomik dhe politik

by Bexheti, Abdylmenaf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 BEXHETI 2006] (1).

98. Ekonomia politike (Socializmi)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPS të Shqiprisë-Instituti i studimeve ekonomike 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 1981] (1).

99. Drejtim marketingu - drejtim i drejtuar në treg

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI DREJT. 2007] (1).

100. Drejtimi dhe strategjia marketing - situata dhe raste studimi

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës