Refine your search

Your search returned 304 results. Subscribe to this search

|
61. Kontabiliteti i informatizuar për shoqëritë tregtare (me aktivitet prodhimi, ndërtimi, tregtie, etj)

by Binaj, Agim.

Material type: book Book Publisher: Tiranë Ilar 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 BINAJ 2000] (1).

62. Accounting and Financial Reporting Standards

by Black, Geof.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Aldine Place DP Publications 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657/02 BLACK 1993] (1).

63. Plani kontabël analitik - Analiticki kontni plan

by Shujaku, Sadedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Opgbg Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 PLANI 1980] (1).

64. Kontabiliteti për klasën e parë të shkollave të mesme

by Jakupi, Shefket | Shehu, Hidajet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bujanoc-Tiranë Dita 2000 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 JAKUPI 2010] (1).

65. Njohuri për profesionet (Doracak për informim profesional)

by Berisha, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.36 BERISHA 2001] (1).

66. Menaxhmenti i burimeve njerëzore

by Havolli, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331. 101. 262 HAVOLLI 2014] (1).

67. Hyrje në menaxhimin e burimeve njerezore

by Banifeld,Paul | Kay, Rebecca.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tirane UETPress 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331. 101. 262 BANIFIeld] (1).

68. Vendosja afariste

by Kuka, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334 KUKA 1997] (1).

69. Bazat e finances - Hyrje në instuticionet financiare, investime dhe drejtim

by Mayo, Heberts.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336 MAYO 2012] (1).

70. Analiza Financiare

by Karapici, Vjollca.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHBLU 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336 (075.8) KAPRICI 2002] (1).

71. Ekonomia e ndërmarrjes

by Richet, Xavier.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334.723 RICHET 1997] (1).

72. Ndërrmarësia

by Fiti,Taki | Ramadani, Veland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti i Evropës Juglindore 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334.72] (1).

73. Qeverisja Korporative në kosovë 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Twins 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336 QEVERISJA 2006] (1).

74. Drejtim financiar ndërkombëtar

by Xhafa Halit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë albPAPER 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.02 XHAFA 2006] (1).

75. Fiskalitete- Taksimi dhe teknikat tatimore

by Bundo,Sherif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë albPAPER 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.2 BUNDO 2012] (1).

76. Noteria dhe Kadastri në kosovë

by Beka, E Agron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji universitar -Biznesi 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.221.1 BEKA 2009] (1).

77. Economics of the Public sector

by Dickenson-Trotman,D.I.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Londër MACMILLAN 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.1 DICKENSON 1996] (1).

78. Kadrovski rat za Bih

by Abazovic, Mirsad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevë Savez logorsa Bih 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.108. 2 : 323.1 (497.6 ) ABAZOVIC 1999] (1).

79. Krizni menadzment

by Kesetovic, Zelimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Travnik Univerzitet,pravni fakultet 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 334 (075.8) KESETOVIC 2008] (1).

80. Zhvillimi i Kosovës (1976-1981)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti krahinor i statistikës i KSAK të Kosovës 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 311 (496.51) ZHVILLIMI 1982] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës