Refine your search

Your search returned 304 results. Subscribe to this search

|
141. Ekonomia dhe politika botërore

by Skenderi, Nagip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33:32(4/9) SKENDERI 2003] (1).

142. Economics

by Lipsey, Richard G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tenth edition 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 LIPSEY 1993] (1).

143. Mikroekonomia me kalkulim

by Dauti, Bardhyl.

Edition: Trajtim i mesëmMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti i Tetovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101 DAUTI 2008] (1).

144. Shëndrrimi i rritjes ekonomike në zhvillim

by Shala, Arif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 SHALA 2012] (1).

145. Основи на економија / Ристо Гогоски = Introductory economics

by Gogoski, Risto.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ohrid 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 GOGOSKI 2005] (1).

146. Analiza ekonomike - financiare e ndërmarrjeve në kushtet e inflacionit

by Gorani, Hajrullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101 GOTANI 1990] (1).

147. Bazat e ekonomisë dhe roli i qeverisjes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti RIINVEST 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30.101 BAZAT 2005] (1).

148. Makroekonomia

by Dornbusch, Rudiger.

Edition: Botim ndërkombëtarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DITURIA 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 DORNBUSCH 2000] (1).

149. Zhvillim i mendimit ekonomik

by Shoshkiq, Branisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.54 SHOSHKIQ 1972] (1).

150. Prodhimi, inkuadrim dhe stabilizimi

by Shoshkiq, Branisllav.

Edition: Analizë bashkëkohore makro-ekonomikeMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësime i KSAK 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.54 SHOSHKIQ 1983] (1).

151. Zhvillimi ekonomik dhe shoqëror i KSA të Kosovës 1947 - 1972

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i krahinës së KSAK 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.54(496.51) ZHVILLIMI 1974] (1).

152. Mikroekonomia

by Varian, Hal R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Trianë Onufri 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542 VARIAN 2000] (1).

153. Ndërmarrja dhe ekonomia e tregut

by Tahiri, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.03 TAHIRI 2006] (1).

154. Ruski jezik za ekonomiste

by Anđelković, Ivana.

Edition: Edicioni i 4Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Naučna knjiga 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 IVANA 1975] (1).

155. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji universitar BIZNESI 2011Other title: Text universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

156. Auditi, Kontrolli dhe ekspertiza

by Blakaj, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i Financave i Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 BLAKAJ 2008] (1).

157. Analiza e pasqyrave financiare

by Xhafa, Halit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336 XHAFA 2008] (1).

158. Tregtia e jashtme si faktor i zhvillimit ekonomik të Kosovës

by Gjini, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Berati 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339 GJINI 2005] (1).

159. Histori e mendimit ekonomik

by Ademaj, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fakulteti Ekonomik 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.8 ADEMAJ 1996] (1).

160. Strategjia optimale e zhvillimit ekonomik

by Stojanoviq, Radmila.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1972Other title: - Në shembullin e vendit të vogël socialist.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 338.24 STOJANIVIQ 1972] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës