Refine your search

Your search returned 304 results. Subscribe to this search

|
121. Slobodne zone i privredni razvoj

by Suceska, Mersida.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet kriminalistickih 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.543.62:338.1 SUCESKA 2006] (1).

122. Financa ndërkombëtare

by Xhaferi, Seadin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti shtetror i Tetovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.7 XHAFERI 2013] (1).

123. Globalizimi dhe tranzicioni - Dilemat dhe sfidat

by Selmanaj, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pë hulumtime zhvillimore 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.9 SELMANAJ 2006] (1).

124. Shtegtimi i unionit evropian

by Kursani, Shpresa Shehu.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.94 SHEHU 2006] (1).

125. Ekonomiksi i Unionit Monetar

by Grauwe, Paul De.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.923 GRAUWE 2003] (1).

126. Nadvoreshna trgovija

by Biljanovska, Jovanka.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ohrid Fakultet za turizam i organicacjioni nauki 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.5/.7 BILJANOSKA 2005] (1).

127. Carincki sistem i carincko rabotenje

by Biljanovska, Jovanka.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Strugë Fakultet za turizam i organizacioni nauki 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.543 BILJANOSKA 2005] (1).

128. Pozita ekonomike të veprimtarive dhe të degëve ekonomike në krahinën socialiste autonome të Kosovës i trajtuar nga aspekti i shpërndarjes parësore, dytësore dhe nga aspekti i shpërndarjes sipas destinimit për periudhën 1977 - 1984

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti ekonomik në Prishtinë 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33(496.5) POZITA 1988] (1).

129. Pogledi na reforme - Druzboslovne refleksije na predlog reform Slovenija 2005-2006

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 2006 Fakulteta za druzbene vede, Kardeljeva ploscad 5 LjubljanaAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.246.2 2006] (1).

130. E drejta në turizëm dhe hotelieri

by Krasniqi,Armand.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Universiteti i Prishtinës -Shkolla e biznesit Pejë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.48 :34] (1).

131. Administrimi i shërbimeve në turizëm dhe hotelieri

by Krasniqi, Armand.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Universiteti i Prishtinës-Fakulteti i biznesit të aplikuar në Pejë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.486 KRASNIQI 2005] (1).

132. Ekonomia politike e socializimit

by Pomak,Pajzit | Selmanaj, Selman | Gjokiq, Zoran.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 POMAK 1984] (1).

133. Agjencitë turistike

by Reçica, Fetah | Millaku, Bedri | Nallbani, Shqiponja.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Qendra për kërkime "Haxhi Zeka" 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338. 48 REÇICA 2013] (1).

134. Bashkimi sovjetik në darën e krizës ekonomike

by Jojiç,Dhimitër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.23 JOJIÇ 1980] (1).

135. Ekonomia e turizmit

by Reçica, Fetah | Millaku, Bedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autorët 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.48 REÇICA 2011] (1).

136. Marketingu i udhëtimeve turistike

by Reçica, Fetah | Millaku, Bedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra për kërkime"Haxhi Zeka" 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.48 REÇICA 2012] (1).

137. Probleme të formimit të çmimeve në RPSSH

by Bollano, Primo | Kokona,Islam | Taja, Sofika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH-Instituti i studimeve ekonomike 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.53 (496.5) BOLLANO 1979] (1).

138. Midis ekonomisë dhe politikës

by Velija, Vebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Afërdita 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323 VILIJA 1999] (1).

139. Biznesi problemet dhe prespektiva

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riinvest Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 174.4 BIZNESI 1997] (1).

140. Kuptimi i sotëm për cilësinë

by Sykja, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë LILO 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338. 518 SYKJA 1998] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës