Your search returned 31 results. Subscribe to this search

|
21. Burgu i hapur

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 PODRIMJA 1998] (1).

22. Take të larta

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Sfinga 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82(082) PODRIMJA 2000] (1).

23. Insula nemuririi

by Podrimja, Ali | Hamiti, Sabri | Berisha, Ibrahim | Bashota, Sali | Çapriqi, Basri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Bukuresht Edituria muzeul literaturii romane 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 2005] (1).

24. Shamijat e përshëndetjeve

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 1963] (1).

25. Dhimbë e bukur

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 1967] (1).

26. Kosova baladi

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Istanbul Tekin-Yayinevi 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PORIMJA 1986] (1).

27. Credo

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 1976] (1).

28. Drejtpeshimi

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 1981] (1).

29. Vepra

by Podrimja, Ali | Aliu, Ali | Kuçuku, Bashkim | Kraja, Mehmet | Hamiti, Sabri | Basha, Eqrem | Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2013Other title: Works.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 ] (9).

30. Gjumi i tokës

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2006Other title: poezi e zgjedhur.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PODRIMJA 2006] (1).

31. Tkurrja e atdheut

by Podrimja, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Konica 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 891.983 PODRIMJA 1996] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës