Your search returned 16 results. Subscribe to this search

|
1. 5555 Emra shqip për fëmijë

by Hasani, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392.14 HASANI 2006] (1).

2. Mbijetesa (Aspekti muzeor)

by Stublla, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë XHAD 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) STUBLLA 2007] (1).

3. Lindja, martesa dhe mortja në malësitë e Tetovës

by Sulejmani, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392/395 SULEJMANI 1988] (1).

4. Trashëgimia dhe transformimi u kulturës popullore - Materiale nga sesioni shkencor, mbajtur në Prishtinë më 7-8 shtator 1979

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanalogjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 391.1 TRASHËGIMIA 1983] (1).

5. Etnografi e të folurit të shqipes

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Botuese e Librit Universitar 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) : 811.18 SHKURTAJ 2004] (1).

6. Bajraku në organizimin e vjetër shoqëror - Fundi i shek. XVII deri më 1912

by Ulqini, Kahremani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shekncave të RPS e Shqipërisë 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) : 323 ULQINI 1991] (1).

7. Nga gurra e traditës

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 391.1 (=18) KRASNIQI 1991] (1).

8. Etnografia shqiptare - Migrime të shqiptarëve

by Tirta, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shkenca 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) TIRTA 1999] (1).

9. Rugova legjendë dhe realitet

by Kelmendi, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë DUKAGJINI 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=28) KELMENDI 1995] (1).

10. Historia dhe teoria në antropologji

by Barnard, Alan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 BARNARD 2011] (1).

11. Nga thesari kulturor i atdheut

by Bytyçi, Çerkin | Preçi, Lekë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjermani Këshilli i Arsimtarëve Shqiptarë në Gjermani 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) BYTYÇI 2000] (1).

12. Albania Miracolo economico del 2000

by D'agostino, Costanzo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ALBANIA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18 : 450) ALBANIA 1999] (1).

13. Mikpritja në traditën shqiptare

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e kosovës 2005Other title: Botime të veçanta ; LVII : Seksioni i Shkencave Shoqërore ; libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392 KRASNIQI 2005] (1).

14. Trashëgimia etno-kulturore e Patishka Rekës

by Zekolli, Shefqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Autori 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 ZEKOLLI 2016] (1).

15. Thesaret e odave shqipare

by Trena A. Imri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Lena 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23 TRENA2018] (1).

16. Rite e simbole në dasmën tradicionale shqiptare

by Velianj, Albana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e shqipërisë 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392.51] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës