Your search returned 77 results. Subscribe to this search

|
1. Edukata Parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

2. Valle tradicionale të Opojës

by Berisha, Xhemali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 394.3] (1).

3. Mbi epikën tonë popullore historike

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 393.87 SHALA 1982] (1).

4. Psikologjia Sociale

by Dragoti, Edmond.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë MediaPrint 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 376.61 DRAGOTI] (1).

5. Metodat e hulumtimit

by Matthews, Bob | Ross, Liz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2010Other title: Udhëzues praktik për shkencat sociale dhe humane.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30(075.8) MATTHEWS 2010] (1).

6. Metodat e kërkimit shkencor

by Sokoli, Lekë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Instituti i sociologjisë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 303.01 SOKOLI 20'3] (1).

7. Spektri - Shkenca shoqërore

by Mjeldheim, Leiv | Lillejord, Solvi | Solvberg, Erik.

Edition: Botimi 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Other title: Për nxënësit e shkollave të mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30 : 321.7 MJELDHEIM 2006] (1).

8. Komentari i ligjit për procedurën administrative - botimi 1

by Baraliu, Mazllum | Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Germany 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 942.9 BARALIU 2014] (1).

9. Hyrje në komunikimin ndërkulturor

by Martin, Judith N | Nakayama, Thomas K.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Mc Graw hill 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.7 MARTIN 2010] (1).

10. Sociologjia e komunikimit dhe e mediave

by Maigret, Eric.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 639.1 MAIGRET 2010] (1).

11. Për ku je nisur, Shqipëri?

by Velija, Vebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 VELIJA 1996] (1).

12. Shenjë kohe

by Sefaj, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 303 SEFAJ 1998] (1).

13. Mësimi i marksizmit dhe të themeluarit marksist të praktikës arsimore - edukative në shkollën fillore dhe të mesme

by Bogavac, Tomislav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.17 BOGAVAC 1977] (1).

14. Analitika I tom

by Termiz, Dzevad | Milosavljevic, Slavomir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Lukavac 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 303 TERMIZ 2010] (1).

15. Statisticke tehnike i postupci politikoloskim istrazivanjima

by Termiz, Dzevad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 303.1 TERMIZ 2006] (1).

16. Dekava e sakrificave - Çështja e Kosovës në diplomacinë franceze

by Brahimi, Maliç.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.172 BRAHIMI 2005] (1).

17. Procesi dhe institucionet e politikës sociale

by Xhumari (Vaso), Merita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 XHUMARI 2006] (1).

18. Procesi dhe institucionet e politikës sociale ( botimi i tretë )

by Xhumari (Vaso), Merita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 XHUMARI 2009] (1).

19. The Kosovo decentralization briefing book Libër udhëzues mbi decentralizimin në Kosovë

by Ebel, Robert D | Peteri, Gabor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Peishtinë 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.172 EBEL 2007] (1).

20. Culture & society (1780-1950)

by Williams, Raymond.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Columbia university press 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 : 7 (091) WILLIAMS 1983] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës