Your search returned 95 results. Subscribe to this search

|
1. Probleme të gazetarisë në Evropën Lindore

by Joro, Anton | Hester, Al.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë IREX 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.4 JORO 2002] (1).

2. Si të ngremë një Radio

by Horvitz, Robert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi (M&M) 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.44, HORVITZ, 1997] (1).

3. Gazetaria Publike dhe Jeta Publike

by Merit, Deivis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti Shqiptar i Medias 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.11 GAZETARIA 2000] (1).

4. Filozofia e jetës

by Demaçi, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 13 DEMAÇI 2001] (1).

5. Histori e Shtypit Shqiptar 1848-1996

by Fevziu, Blendi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Marin Barleti 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070(=18)(091) FEVZIU 1996] (1).

6. Albumi i një Gazetari

by Foniqi, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RTP 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1/13 FONIQI] (1).

7. Shtypi i Kombeve dhe i Kombësive të Kosovës (1871-1983)

by Hoxha, Sherafedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070 HOXHA 1987] (1).

8. Speaking of a free press

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington The Newspaper Center 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 073.13 SPEAKING] (1).

9. The American Press

by Krimsky, George | Barbour, Charles.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington International Center for Journalists 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070(73)(091) A BRIEF] (1).

10. Moderatori dhe moderimi në televizion

by Sinan, Resul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB - Riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.17 SINANI 2011] (1).

11. Ja si dua të informohem

by Muka, Arben.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti Shqiptar i Medias 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.19 MUKA 2012] (1).

12. Gazetaria

by Boriçi, Hamit | Gjergji, Bashkim | Tirana Genc | Ramabaja, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia botuese e librit universitari 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.11 BORIÇI] (1).

13. Gazetaria 2

by Boriçi, Hamit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimi i institutit shqiptar të medias 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BORIÇI 2002] (1).

14. The press and society - from Caxton to Northclife

by Cranfield, G. A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Longman 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070+316(41)] (1).

15. Ultime notizie sul giornalismo - Manuale di giornalismo internazionale

by Colombo, Furio.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Laterza 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1 COLOMBO 1995] (1).

16. Il giornalismo come professione

by Charon, Jean-Marie | Mauri, Mario.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Milano Jaca Book 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1 CHARON 1993] (1).

17. Manual për mediatransmetuese - Lajmi në television

by Gjergji, Seremb.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070 GJERGJI 2003] (1).

18. Debati Televiziv

by Krasniqi, Agron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Arsa 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.1 KRASNIQI 2012] (1).

19. Broadcast Journalism

by Boyd, Andrew | Ray, Alexander | Stewart, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Amstersam ELSEVER 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.191; (171)(41)] (1).

20. Mediamorfoza - Të kuptojmë mediat e reja

by Fidler, Rodger.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Instituti Shqiptar i Medias Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1290/08] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës