Your search returned 74 results. Subscribe to this search

|
1. Qyteti i Diellit

by Kampanela, Tomazo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 101.1 KAMPANELA 1990] (1).

2. Lindja e tragjedisë apo përvoja e autokritikës

by Nietzsche, Friedrich.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eugen 200Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 133.3 NIETZSCHE 2001] (1).

3. Dialektika e natyrës

by Engles, Fridrih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Enti i botimeve të teksteve i Republikës Socialiste të Serbisë 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 113/119 ENGELS 1968] (1).

4. Dialektika e Natyrës

by Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 113/119 ENGELS 1981] (1).

5. Astrologjia për të gjithë - Horoskopi teknika dhe njohja e tij

by Eduard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Zylyftar Plaku 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 133.52 EDUARD 2001] (1).

6. Reforma Sociale apo Revolucioni?

by Luksemburg, Rosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 LUKSEMBURG 1979] (1).

7. Mbi Materializmin historik

by Mering, Franc.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 MERING 1979] (1).

8. Materializmi dhe Empiriokriticizmi

by Lenin, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 LENIN 1976] (1).

9. Suvremena filozofska antropologija: tyri glavna koncepta o covjeku

by Muhovic, Muslija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Grafit 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.319.8] (1).

10. Filozofia politike

by Malnes, Raino | Midgaard, Knut.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1:32 MALNES 2007] (1).

11. Krijuesit e magjepsur të filozofisë

by Luzha, Murteza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1(091) LUZHA 2007] (1).

12. Research training for social scientists - A handbook for postgraduate researchers

by Burton, Dawn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Los Angeles SAGE publications 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1:30 RESEARCH 2000] (1).

13. Filozofia

by Murtezai, Ekrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1(091) MURTEZAI 1996] (1).

14. Hegel - Istorija filozofije

by Vilhelm, Georg.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Izdavacko-graficki zavod 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1(091) HEGEL 1983] (1).

15. Ligjëratë mbi metoden

by Dekarti, Rëne.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1(44) DEKARTI 1979] (1).

16. Mbi të drejtën e Kombeve për Vetëvendosje

by Lenin, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 LENIN 1986] (1).

17. Lenini - Studim mbi lidhshmërinë e ideve të tij

by Llukaç, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 LLUKAÇ 1982] (1).

18. Tri Burimet dhe tri pjesët përbërëse të marksizmit; Fatet historike të doktrinës së Karl Marksit

by Lenin, Vladimir.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 LENIN 1988] (1).

19. Vepra të zgjedhura në dy vëllime

by Marks, Karl | Engels, Fridrih.

Edition: Vëllimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 nëntori 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 MARKS 1975 V.I] (1).

20. Vepra të zgjedhura në dy vëllime

by Marks, Karl | Engels, Fridrih.

Edition: Vëllimi IIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 nëntori 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.82 MARKS 1980 V.II] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës