Refine your search

Your search returned 50 results. Subscribe to this search

|
1. Antroponimia e Llapushës - Prekorupës

by Doçi, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.313. DOÇI, 1983] (1).

2. Kërkime filologjike

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 801.8, USHAKU, 1981] (1).

3. Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:7 SHKURTAJ 1988] (1).

4. Gjuha e Josif Bagerit

by Berani, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82 :821.18, BERANI, 1988] (1).

5. Nocione të reja albanologjike

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , QOSJA, 1983] (1).

6. Kërkime gjuhësore

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 , AJETI, 1978] (1).

7. Studime gjuhësore në fushë të shqipes I

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 AJETI 1982 V.1] (1).

8. Studime gjuhësore në fushë të shqipes II

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.2] (1).

9. Studime gjuhësore në fushë të shqipes III

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.3] (1).

10. Studime gjuhësore në fushë të shqipes IV

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18: 801.6 AJETI 1989 V.4] (1).

11. Ndikimet ndërgjegjësore

by Nuhiu, Vesel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81-115 NUHIU 1990] (1).

12. Fjalori i Lubomir Kujunxhiçit

by Agani, Hilmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 AGANI 1981] (1).

13. Shumësia kuptimore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BERISHA 1990] (1).

14. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes - Libri 2

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BOKSHI 1980] (1).

15. Ndihmesa e Naum P. Veqilharxhit në shqipërimin e biblës

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 CACAJ 1997] (1).

16. Gjuha shqipe dhe historia e saj

by Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 DEMIRAJ 1989] (1).

17. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

18. Gjurmime albanologjike- Seria e shkencave filologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1990] (1).

19. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

20. Shqipja standarde në parametrat psikolinguistikë

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova Pen Center 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 PAQARIZI 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës