Your search returned 194 results. Subscribe to this search

|
1. Arsimimi për të drejtat e njeriut : te arriturat dhe sfidat

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Turku Instituti për të drejtat e njeriut ABO 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 : 342.7 ARSIMI 1998] (1).

2. Emra që nuk harrohen - Arsimtarët veteranë (1941-1951) II

by Berisha, Tahir Z.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe mjeteve mësimore i kosovës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 Berisha, 1996 L.2] (1).

3. Rëndësia e shërbimit pedagogjik-psikologjik në shkollë

by Bytyqi, Alberita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 BYTYQI 2015] (1).

4. Orientimi profesional i nxënësve - Doracak për pedagogët, psikologët e shkollave dhe mësues e arsimtarë

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 NUREDINI 1999] (1).

5. Standardet për shkollat mike për fëmijë

by Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim | Kasneci, Miranda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 DEVETAKU 2014] (1).

6. Arsimi në bllacë dhe në rrethinë

by Derguti, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dy Drina 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 (497.115) (091) DERGUTI 2004] (1).

7. Fletë nga historiku i shkollës sonë

by Xoxa, Dh | Xhango, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë N.I.Sh 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 FLETË 1963] (1).

8. Zhvillimi i arsimit në Kosovë 1945-1952

by Kojçini - Ukaj, Sulltane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KOJÇINI 2006] (1).

9. Mësimi i leximit dhe i shkrimit fillestar - Ndihmës metodik për studentët e mësuesit të degës së pedagogjisë dhe për mësuesit e klasës së parë të shkollës fillore

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KRASNIQI 2002] (1).

10. Zhvillimi i udhëheqjes arsimore - Përmbledhje punimesh

by Zylfiu, Haxhere | Devetaku-Gojani, Hajrije | Bajrami - Shala, Luljeta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2013] (1).

11. Kërkime pedagogjike - Përmbledhje punimesh

by Çoçaj, Nezir (Kryeredaktor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KËRKIME 2014] (1).

12. Plan - programi i njësuar i punës edukativo - arsimore në shkollën fillore

by Grupi redaktues.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 PLAN] (1).

13. Arsimi shqip në Kosovë 1990-1999 - Shtëpitë shkolla - Sfidat, arritjet dhe aspiratat -

by Shatri, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 SHATRI 2010] (1).

14. Integrimi i teknologjisë informative të komunikimit në mësimdhënie dhe nxënie

by Mexhuani, Arbnesha.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 MEXHUANI 2014] (1).

15. Teoria e mësimit dhe proceset didaktike të mësimdhënies (Didaktika)

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji Fama 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2010] (1).

16. Roli i ndërmjetësuesve në integrimin e komuniteteve rom, ashkali dhe egjitpian në sistemin arsimor

by Zylfiu, Haxhere | Mehmeti, Selim | Mekolli, Skender.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2014] (1).

17. Edukimi mendor e moral i fëmijës

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.053.5 BRADA 2012] (1).

18. Përmbledhje e politikave - Të gjithë fëmijët regjistrohen, vijojnë dhe përfundojnë arsimin-

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë UNICEF 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 FËMIJËT 2014] (1).

19. Didaktika

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 ZYLFIU 2004] (1).

20. Letërsia në tekstet shkollore të gjimnazit në Kosovë (2000-2010)

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 STATOVCI 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës