Refine your search

Your search returned 26 results. Subscribe to this search

|
1. Bibliografia - Gjuhësia shqiptare

by Daka, Palok.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01 DAKA ] (1).

2. Bibliografia - Studime filologjike

by Daka, Palok.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01 : 821.18.09 DAKA] (1).

3. Bibliografia e librit shkollor në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:371.61 BIBLIOGRAFIA 1985] (1).

4. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare 1944-1974

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.1.09 SHEMA 1997] (1).

5. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare - 44/74

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.19:09] (1).

6. Aspekte nga periodiku në bibloteka

by Beshiri, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ura 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 02:05 BESHIRI 2007] (1).

7. Jeta e re - Bibliografia 1980-1984

by Ahmeti, Sevdije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtineë 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 016:05] (1).

8. Bibliografi e arkeologjisë dhe e historisë së lashtë të Shqipërisë 1972-1983

by Drini, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 016:902+94 DRINI 1985] (1).

9. Bibliografi - e punimeve pedagogjike të botuara në gjuhën shqipe në periodikun pedagogjik 1945-1978

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 014.3:37 KRASNIQI 2007] (1).

10. Kadare në gjuhët e botës

by Kuçuku, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 012(496.5) KUÇUKU 2000] (1).

11. Tregues për veprat e V. I. Leninit I - Treguesi i lëndes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 012 TREGUES 1971] (1).

12. Shtyllat e Kombit - Publicistikë

by Gjeçovi, Shtjefën.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Reklama 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(496.5)(046) GJEÇOVI 1999] (1).

13. Java e biblotekës në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 027.54 JAVA 2011] (1).

14. Hyrje në punën e referencave - Shërbimet themelore informative Vëllimi 1

by Katz, William A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare edhe universitare e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 025.5 KATZ 2007 ] (1).

15. Shoqëria biblike britanike për të huajt dhe bektashizmi 1814-1897

by Krasniqi, Memli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 06.5 KRASNIQI 2013] (1).

16. Java e biblotekës në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 027.54 JAVA 2010] (1).

17. Bibliografia e gjurmimeve albanologjike 1962-1996

by Abdixhiku, Emine Fetahu.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 05 FETAHU 1997] (1).

18. Bibliografia e revistës Koha 1978-1989

by Foniqi, Tahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 011(05) FONIQI 2004] (1).

19. Jeta e Maksim Gorki

by Roskin, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 ROSKIN 1971] (1).

20. Baraka e Nushajve

by Hoxha, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 HOXHA 1983] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës