Refine your search

Your search returned 7 results. Subscribe to this search

|
1. Edukata Parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

2. Orientimi profesional i nxënësve - Doracak për pedagogët, psikologët e shkollave dhe mësues e arsimtarë

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 NUREDINI 1999] (1).

3. Merodika e punës së pedagogut të shkollës (I) - dokimologjia

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.02 NUREDINI 1999] (1).

4. Metodika e punës së pedagogut të shkollës (I)

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Peishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.012 NUREDINI 1990] (1).

5. Edukata parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë BPeAL AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

6. Teoria e mësimit me nxënësin-studintin në qendër

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.31 NUREDINI 2012] (1).

7. Planifikimi programimi dhe evidentimi i punës së pedagogut të shkollës

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkëndija 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.012 NUREDINI 1991] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës