Refine your search

Your search returned 7 results. Subscribe to this search

|
1. Kulla babilonike dhe përzierja e shqipes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shoqata e Shkrimtarëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:811.18'276 , Murati , 2000] (1).

2. Kokrra urtësie për gjuhën

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:81 MUARTI 2001] (1).

3. Standardi gjuhësor dhe kultura e shprehjes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 2004] (1).

4. Trajtesa albanologjike

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MURATI 2005] (1).

5. Elementet e shqipes në gjuhët sllave jugore

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-115 MURATI 1990] (1).

6. Drejtpërdorimi i shqipes dhe kultura gjuhësore

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Asdreni 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 1996] (1).

7. Shqiptarët dhe ballkani ilirik në dritën e emrave të vendeve dhe të familjeve Kontribut për autoktoninë e shqiptarëve në raport me ardhësit sllavë

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Aza - Sesoft 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65 MURATI 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës