Your search returned 18 results. Subscribe to this search

|
1. Kërkime

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1980] (1).

2. Artikuj kritikë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1983] (1).

3. Kritika

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 0ALIU 1980] (1).

4. Shqyrtime

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1974] (1).

5. Koha dhe krijuesi

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1975] (1).

6. Rrjedhave të letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1977] (1).

7. Letersia Bashekohore Shqiptare

by Aliu, Ali | Sinani, Shaban | Çapaliku, Stefan | Çobani, Tonin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ALB-ASS 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 2001] (1).

8. Kerkime - Studime kritika ese

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati Poligrafik 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1990] (1).

9. Ese Letrare

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 ALIU 1987] (1).

10. Leximi letrar me pasqyrë të letërsisë

by Aliu, Ali | Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-82 ALIU 1981] (1).

11. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

12. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

13. Reflekse letrare

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Edicioni i botimeve FLAKA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.9 ALIU 1999] (1).

14. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Aliu, Ali | Kelmendi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1983Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 37 ALIU 1983] (1).

15. Vepra

by Podrimja, Ali | Aliu, Ali | Kuçuku, Bashkim | Kraja, Mehmet | Hamiti, Sabri | Basha, Eqrem | Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2013Other title: Works.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 ] (9).

16. Kënaqësia e leximit- Prozë, ese, monografi

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3.09 ALIU, 2012] (1).

17. Don Kishoti te shqiptarët

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 2005] (1).

18. Dëshmi letrare

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 2008] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës