Your search returned 257 results. Subscribe to this search

|
201. Commentary-Law on the Constitutional Court of the Republic of Kosovo

by Mushkolaj, Gjyljeta | Morina, Visar | Lamoen, Johan Van.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 MUSHKOLAJ ] (1).

202. Komentar - Ustav Republike Kosovo

by Hasani, Enver.

Edition: I IzdanjeMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 HASANI 2013] (1).

203. T'i njohim të drejtat tona

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GASGE 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 347 DREJTAT 2005] (1).

204. Të drejtat e pakicave

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë KMDLNJ 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 341 DREJTAT 2000] (1).

205. Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë - Histori, Kompetenca, Ogranizim

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botim i Gjykatës Kushtetuese 2002Other title: Constitutional court of the Republic of Albania - History, Authorities, Organisation.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 341 GjYKATA 2002] (1).

206. Regjistri i dispozitave në fuqi të Kosovës (Më 22 Mars 1989)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë SOROS 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 341 REGJISTRI 2003] (1).

207. Reforma kushtetutare - Me vështrim mbi pozitën e KSA të Kosovës

by Rexhepi, Enver | Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 341 REXHEPI 1973] (1).

208. Të drejtat dhe detyrat e delegatit

by Stavileci, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 34 STAVILECI 1980] (1).

209. Bazat e së drejtës Për klasën e nëntë orientuese

by Hetemi, Mehdi | Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 34 HETEMI 2002] (1).

210. Zgjedhjet e drejta dhe të lira E drejta ndërkombëtare dhe praktika

by S. Goodwin-Gill, Guy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjenevë Unioni ndërparlamentar 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 34 GILL 1994] (1).

211. Statistika- për studentë të fakulteteve juridike

by Bllagoev, Borisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 BLLAGOEV 1971] (1).

212. Indeksi mbi reformën e profesionit ligjor për Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington Shoqatat e avokatëve Amerikanë 2007Other title: Vëllimi II.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 34 INDEKSI 2007] (1).

213. Indeksi i reformës së sistemit gjyqësor për Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington Shoqata e avokatëve Amerikanë 2004Other title: Vëllimi 2.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 34 INDEKSI 2004] (1).

214. Manual i International IDEA për hartimin e sistemeve elektorale

by Raynolds, Andrew.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Sfinga 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 34 REYNOLDS 2000] (1).

215. Kodet e sjelljes në zgjedhje

by S. Goodwin-Gill, Guy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjenevë Unioni Ndërparlamentar 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 342 GILL 1998] (1).

216. Liria e shprehjes në kontekst të Kosovës

by Morina, Visar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Projekti Finlandez për të drejtat e njeriut në Kosovë 2002Other title: Sloboda govora u kontekstu Kosova | Freedom of expression in the context of Kosovo.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 34 MORINA 2002] (1).

217. Aktet normative mbi Universitetin e Prishtinës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Other title: Dekretligji mbi shkollimin e lartë statuti i Universitetit.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/3 34 UNIVERSITETI 1997] (1).

218. Trafficking in human beings : legal aspects

by Bistra, Netkova | Zejneli, Ismail.

Edition: Editors Netkova Bistra, Ismail ZejneliMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovo South East European University 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.431 BISTRA 2006] (1).

219. Buletin i fakultetit filozofik XXV-1995

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 BULETINI 1998] (1).

220. Buletin i fakultetit filozofik XXII-1992

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Filozofik 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 BULETIN 1994] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës