Your search returned 258 results. Subscribe to this search

|
241. Autoritetet rregullatore të mediave dhe gjuha e urretjes

by Zubcevic,Asja Roksa | Bender,Stanislav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Toena 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 ZUBCEVIC 2017] (1).

242. E drejta Kushtetuese

by Bajrami, Arsim | Muçaj,Florent.

Edition: RibotimMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 BAJRAMI 2018] (1).

243. Klinika juridike penale - Udhëzues (pjesa e parë)

by Çollaku, Hashim | Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Universiteti i Prizerenit 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2016] (1).

244. Kriminalistika - zbulimi dhe të provuarit e krimit

by Latifi, Vesel.

Edition: Botimi i tetë i plotësuar dhe i përmirsuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës-fakulteti juridik 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 LATIFI 2014] (1).

245. ICLS 2015 : Konferencë Shkencore Ndërkombëtare : libri i abstrakteve organizatorë Fakulteti Juridik, Kolegji AAB, Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë, Universiteti i Sarajevës

by Kolegji AAB. Fakulteti Juridik, Prishtinë Universiteti i Sarajevës. Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 LIBRI 2015] (1).

246. Aspektet nacionale dhe ndërkombëtare të regjimit pasuror martesor të bashkëshortëve

by Bahtiri, Bedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Univertsiteti i Prishtinës 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 374.61BAHTIRI 2018] (1).

247. Fjalor i shprehjeve juridike

by Çollaku, Hashim | Ukaj, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Drejtësisë, Republika e Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 ÇOLLAKU 2013] (1).

248. Barra e provave në procedurën Penale

by Gjinovci, Arbnore.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2018 SASAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.14 GJINOVCI 2018] (1).

249. Penologjia

by Osmani, Afrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Furkan ISM 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 348.8 OSMANI 2017] (1).

250. E drejta penale

by Kambovski, Vllado.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Furkan ISM ShkupOther title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 KAMBOVSKI 2010] (1).

251. Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë

by Osmani, Afrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Furkan ISM 2017Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 OSMANI 2017] (1).

252. Kushtetuta e Republikës së Maqedonisë, Republikës së Shqipërisë, Republikës së Kosovës

by Pollozhani, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Furkan ISM 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 POLLOZHANI 2011] (1).

253. Mc Mafia. : krimi pa kufi

by Glenny, Misha.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.341 GLENNY 2008] (1).

254. Lëvizja e lirë e personave në bashkimin europian

by Canaj, Erjona.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UetPress 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 CANAJ 2014] (1).

255. E drejta ndërkombëtare publike

by Blalli,Mersel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 BILALLI 2019] (1).

256. E drejta noteriale

by Podvorica, Hamdi | Haliti,Enisa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autorë 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.961 PODVORICA 2018] (1).

257. Kriminalisticke teme Çapois za kriminalistiku,kriminologiju i sigurnosne studije

Edition: Broj 3-4Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 KRIMINALISTICKE 2009] (1).

258. Uvod u Kriminalistiku

by Korajlic, Nedzad | Superina, Marijan | Selimic, Mirzo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kiseljak Visoka skolla CEPS 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.8 KORAJLIC 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës